Haddini bil keremcengo sen git ablan gelsin hadi
Haddini bil keremcengo sen git ablan gelsin hadi
Aynen sen kaos quennn sin kanka sadece bu konuyla ilgili yorum yapabiliyorsun bu arada benim kanmam birseyi degistirmez sonucta sen daha buyuk rezil oldunkadınların ismimi cksksndj biz serayız dedik semazem gibi atlayıp her şeyiniz söylemedinizmi cnskdnsndjd
semazem misali atlayan sensin cengo haddimi bildiricek kişide sen değilsinHaddini bil kerem
baya rezil oldum kanka off gün yüzüne çıkamam şimdi bakAynen sen kaos quennn sin kanka sadece bu konuyla ilgili yorum yapabiliyorsun bu arada benim kanmam birseyi degistirmez sonucta sen daha buyuk rezil oldun
Onu söyleyemiyoruz@Murat Ünlü bu sessizlikten anlayacağım beni msb ye atayacak kral iste
tüh kandıramadıkOnu söyleyemiyoruz
Kanka göktürküde sen batırdın zamanında boş yapmaValla benim oldugum hicbir isbirligi cokmedi . Ben var iken hersey yerinde idi. Kankalar birligi coktu sanirim. Bisi olmaz toparlariz
arkadaşlar sakin cengoyla bir karışıklık olmuştur aramızda bir problem yok xmamans@alikerem gel buraya hatayı düzelt djdjskd
Aferim sksksjsarkadaşlar sakin cengoyla bir karışıklık olmuştur aramızda bir problem yok xmamans
Aferim sksksjs
Biraz daha kavga ederseniz Yürek Medya Özel Haberlerde "Özel Başlık" olacaksınız
Ooo dk bir gol birBiraz daha kavga ederseniz Yürek Medya Özel Haberlerde "Özel Başlık" olacaksınız
Uymaaaa sakin ooollHaddini bil kerem
Revize edilecek durumu anlayamıyoruz.Sayın Oyun Yönetimi. Bir partiden iki adayın adaylığı parti içinde karışıklık ve karğaşa ortamına zemin yaratmaktadır. Bu seçimlerde oy oranlarının istenmeğen sonuçlarını da beraberinde getirmiştir ve getirecektir. Sizlerden ricamiz bu durumu revize etmenizdir.
Bizde söz geçirme olmaz iş birliği olur, plan olur koordinasyon olur. Ama görünen o ki, sen sözünü geçirememişsin ki, ayrılmışsın partinden başkankendi partine sözün geçmiyor mu burdan bunumu anlıyoruz yani ?
Bizde söz geçirme olmaz iş birliği olur, plan olur koordinasyon olur. Ama görünen o ki, sen sözünü geçirememişsin ki, ayrılmışsın partinden başkan