47. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ BİTMİŞTİR! (1 Kişi İçeride)

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Seçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.
Susssss bi beeee

Kaan_Çelik

Özgürlük ve İrade Parti Başkanı
Vatandaş
Seçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.
Bürküt yenimi asdghsafdhjgasdghasd Birde bundan 3 ay öncesinde kaç parti ittifak olduğunuz ortada, kaç partiye karşı mücadele edip ucu ucuna kazandığınız ortada güldürtme kendine. Bu arada medya diye de ağlamana gerek yok bende Genelkurmaylığı medyayla kaybettim ama medya olduğu için kazandınız diye ağlamadım