B
Susssss bi beeeeSeçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.
Dostlardan gelen dayak daha çok acıtıyor başkan. Rakipler zaten karşımızda bizi dost bildiklerimiz vurdular ((Bürküt’ün yeni kurulan bir parti olduğu bilgisini kim verdi sana acabaa![]()
Susssss bi beeee
En çokta bu arkadaş yedi dayağıSusssss bi beeee
Yalan yok ha burada dalak böbrek ciğeri patlattım gülerken.Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ?
Arada kaynadım galiba yanlıș kișiye alıntıEn çokta bu arkadaş yedi dayağı![]()
Hayır o değil, beni.kastedmişte. o bile yanlışArada kaynadım galiba yanlıș kișiye alıntı
Geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarımDostlardan gelen dayak daha çok acıtıyor başkan. Rakipler zaten karşımızda bizi dost bildiklerimiz vurdular ((
Lütfen adamlarınıza söğleyin hadlerini bilsinler efendimHayır o değil, beni.kastedmişte. o bile yanlış![]()
Lütfen adamlarınıza söğleyin hadlerini bilsinler efendim
Tamam söğlerimmmmsöğleyin
Bürküt yenimi asdghsafdhjgasdghasd Birde bundan 3 ay öncesinde kaç parti ittifak olduğunuz ortada, kaç partiye karşı mücadele edip ucu ucuna kazandığınız ortada güldürtme kendine. Bu arada medya diye de ağlamana gerek yok bende Genelkurmaylığı medyayla kaybettim ama medya olduğu için kazandınız diye ağlamadımSeçilmiş oyun başkanı Murat başkanı kutlarım tebrik ederim. Kendi dünyasında laf sokmaya çalışan arkadaşları düzgün ve centlimence yorum yazmaya davet ediyorum. Ne çabuk unuttunuz Göktürkten ve Bilgem başkandan yediğiniz dayakları ? Bürküt daha yeni kurulan parti. Ama bu kadar kısa sürede kendi adayını çıkardı kaç parti toplandınız medya olmasaydı zor kazanırdınız bunu da çok iyi biliyorsunuz.
genel kültür başkanım bu herkes bilmezMeclisteki o konusma "adam diyemezsin onlara" neden böyle bir tepki gelmedi hddhdhhdhx
OMG tepkisi mi verdi@E Y M E N B S M eyv tepki puanı için![]()