Doğru bir isimYa da dün koydum ben ÇIKAR İTTİFAKI
Doğru bir isimYa da dün koydum ben ÇIKAR İTTİFAKI
Buda doğruKaybedenler kulubü
Sen ne anlayıyon be başkan ? Şimdi mi kıymetli oldu Göktürk ? Sana mı kaldı Göktürkün avukatlığına soyunmak ? Bizi bize karşı mı savunacaksın ?Adamlar 44+ oy kullanmışlar karşim kötü mü. Hayır siz nesiniz ki başkalarını eleştiriyorsunuz. Kaç oyun varda konusuon be bre
Kral partiden adam çekmeye benzemiyor bu işler biraz mantıklı düşünelim lütfenSen ne anlayıyon be başkan ? Şimdi mi kıymetli oldu Göktürk ? Sana mı kaldı Göktürkün avukatlığına soyunmak ? Bizi bize karşı mı savunacaksın ?
Siz kim ?Sen ne anlayıyon be başkan ? Şimdi mi kıymetli oldu Göktürk ? Sana mı kaldı Göktürkün avukatlığına soyunmak ? Bizi bize karşı mı savunacaksın ?
Ne avukatlığı banane göktürkten, biz her zaman hakkı savunuruz. Yeni üyelere yazık. Yoksa yiyin birbiriniziSen ne anlayıyon be başkan ? Şimdi mi kıymetli oldu Göktürk ? Sana mı kaldı Göktürkün avukatlığına soyunmak ? Bizi bize karşı mı savunacaksın ?
Başkanım çınardır o çınar. ÇIKAR olmaz aslaYa da dün koydum ben ÇIKAR İTTİFAKI
Başkanım çınardır o çınar. ÇIKAR olmaz asla
Haklısın bunlarınki seçimden seçime bir ittifaklar bir değillerÇınarın ömrü uzundur baskanım
Kim çekmiş partiden adam ? Parti neden bu hale geldi ? Semih başkandan sonra yönetim kimdeydi ? Ben neden ayrıldım iyi hatırla o günü lütfen.Kral partiden adam çekmeye benzemiyor bu işler biraz mantıklı düşünelim lütfen
Bizden çıkan adamların hepsinin size gitmesi düşündürücüKim çekmiş partiden adam ? Parti neden bu hale geldi ? Semih başkandan sonra yönetim kimdeydi ? Ben neden ayrıldım iyi hatırla o günü lütfen.
Dur yaw nfnjdjjxdYeter artık sizin şu atismalarinizdan bıktık kendinize gelin
Acaba neden ? Bu iki partini kökü ve özü bir olduğundan ola bilir mi ? Çıkan adam partisizdir istediği partiye gider. Benimle bir merhabası vardır, ya diger üyelerle ahbaplığl vardır tanıdığı bildiği partiye gider. Bu gayet normal. Bu partifen adam çekmek mi ? Onu sorgulayacağına o üyelerin neden ayrıldığını da söğleBizden çıkan adamların hepsinin size gitmesi düşündürücü
Yaw kral kendi pisliğinizi örtmeye çalışmayın gruplarınızda ne yaşandığını hepimiz biliyoruz konuşurken az düşünün sonra konuşun milletede boş muhalefet olmayınAcaba neden ? Bu iki partini kökü ve özü bir olduğundan ola bilir mi ? Çıkan adam partisizdir istediği partiye gider. Benimle bir merhabası vardır, ya diger üyelerle ahbaplığl vardır tanıdığı bildiği partiye gider. Bu gayet normal. Bu partifen adam çekmek mi ? Onu sorgulayacağına o üyelerin neden ayrıldığını da söğle
Ee icerde yaşanan olumsuzlukları görüp Göktürk ün kurucusunun tekrar yanına gelmişler işteBizden çıkan adamların hepsinin size gitmesi düşündürücü
Baş ağrısı olduysak kusura bakmayın başkanım.Yeter artık sizin şu atismalarinizdan bıktık kendinize gelin
Aynen öyleAcaba neden ? Bu iki partini kökü ve özü bir olduğundan ola bilir mi ? Çıkan adam partisizdir istediği partiye gider. Benimle bir merhabası vardır, ya diger üyelerle ahbaplığl vardır tanıdığı bildiği partiye gider. Bu gayet normal. Bu partifen adam çekmek mi ? Onu sorgulayacağına o üyelerin neden ayrıldığını da söğle
Konuyu değiştirme. Pislik örtmeye gelince herkes bunu kimin yaptığını çok güzel biliyor bir konu açalım eski Göktürk üyeleri diye konuşalım herkese soralım çıkma ve itiraz nedenini bakalım kim neyi örtüyormuş. Kim haklı kim suçlu. Sen de biliyorsun kimin ne olduğunu ne yaptığını.Yaw kral kendi pisliğinizi örtmeye çalışmayın gruplarınızda ne yaşandığını hepimiz biliyoruz konuşurken az düşünün sonra konuşun milletede boş muhalefet olmayın
Örgütlendiniz çünki sizinkilerin üyelerimize yazıp partiden çıkarmaya yönelik SS ler elimizde mevcut merak etme ben bu konuları yönetimden biriyle konuşuyorum genelde bilgisi olmayanlarla değil hadi eyvAllahKonuyu değiştirme. Pislik örtmeye gelince herkes bunu kimin yaptığını çok güzel biliyor bir konu açalım eski Göktürk üyeleri diye konuşalım herkese soralım çıkma ve itiraz nedenini bakalım kim neyi örtüyormuş. Kim haklı kim suçlu. Sen de biliyorsun kimin ne olduğunu ne yaptığını.