I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Arada bakiyom işte istek var mı diye ama bana kitliyoVergi kasmayı ihmal etmeyon demi
Arada bakiyom işte istek var mı diye ama bana kitliyoVergi kasmayı ihmal etmeyon demi
NAJSBSHHSNSHNSNDNSBNSBSNSNHSHS bune olum cringe tiktokcularin videosu gibi
Benim süre gelmiş gidip geliomArada bakiyom işte istek var mı diye ama bana kitliyo
OSMSSMMSMWÖDÖDNAJSBSHHSNSHNSNDNSBNSBSNSNHSHS bune olum cringe tiktokcularin videosu gibi
Merak etme ben bi otoban döşerim sende nasibini alırsınYol al burdan hadi
Evet 5 a dan oğuz kağana teşekkür ediyoruz. Sırasına uğurluyoruzMerak etme ben bi otoban döşerim sende nasibini alırsın
OKBenim süre gelmiş gidip geliom
Çok sinir oldumm
JSJDJSJDRJJDJDXJFJJFJDFJFJDNAJSBSHHSNSHNSNDNSBNSBSNSNHSHS bune olum cringe tiktokcularin videosu gibi
Olmam için bir sebepRahatsız mı oldun
Bilmem sen halen burda misin dedinizOlmam için bir sebep
Neydi cemre solmaz miydiJSJDJSJDRJJDJDXJFJJFJDFJFJD
Özlediniz demi beniHoş geldiniz başkanım. Ben de tam sizi soracaktım bizim izmirde bir yer var bilmem bilirmisiniz Torbalı diye. Orda Çiğdemci Reşo var birgün size ikram edeyim
Noldu ilkokul yıllarına mı döndün paşamEvet 5 a dan oğuz kağana teşekkür ediyoruz. Sırasına uğurluyoruz
Sabahta burdaydınız ara vermeden devam mı forumaBilmem sen halen burda misin dediniz
Başkanım izmirlimisiniz sizde ?Özlediniz demi beni
Sağol valla bu lafınla ilkokul yıllarıma götürdün beni. Çok yaratıcıyımışın. Şimdi cidden yol al burdan. Yoksa seninde adını V3 diye değiştiricem @AVNİ (V2)Noldu ilkokul yıllarına mı döndün paşam
Size gerek yok ben varım burdaDün sana gel biz vergi kasalım boşver bu işleri dedim başkan gel bizim partiye sana bir vergi partneri ayarlayalım dün kimse kasmıyordu seninle ((
HayırBaşkanım izmirlimisiniz sizde ?
Gene bana gönderme yapıyor alındım gidiyom benSağol valla bu lafınla ilkokul yıllarıma götürdün beni. Çok yaratıcıyımışın. Şimdi cidden yol al burdan. Yoksa seninde adını V3 diye değiştiricem @AVNİ (V2)