İttifak açıklaması (12 Kişi İçeride)

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Ateş olsam yakacağım alan öğle düşündüğün kadar küçük olmaz bunu oyunda çohu kişi bilir. Esas sen ateş olsan yakacağın yer cürmün kadar bile değil. Önce sıralamaya girin öğle konuşalım Özgürlük ve İrade ittifak Diriliş ittifakında bizim rakibimiz olmayacak kadar küçük bir parti. Bir Bürküt olarak Altın okla yarışırız sizinle değil.
Öyle mi olmuș

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Hafi gidin aiz dc de kavga hadii 🤣🤣

D

Deli Hikmet

Ziyaretçi
Ateş olsam yakacağım alan öğle düşündüğün kadar küçük olmaz bunu oyunda çohu kişi bilir. Esas sen ateş olsan yakacağın yer cürmün kadar bile değil. Önce sıralamaya girin öğle konuşalım Özgürlük ve İrade ittifak Diriliş ittifakında bizim rakibimiz olmayacak kadar küçük bir parti. Bir Bürküt olarak Altın okla yarışırız sizinle değil.
Siz ne bizimle ne de Öviple yarışamazsınız canım hayal görme

Oğuz Kağan

Yeni Üye
Vatandaş
Aslanım benim müvekline söyle orda burda atıp tutmasın. Sana ben kim oldgumu öğretirim sen hiç merak etme. Övip büyüktür altında ezilirsiniz
Bi öğretsene bana koçum kim olduğunu. Partin benim umrumda değil. Partinle alakalı bişeyde söylemedim ordaki diğer üyelere hakaret olmasın diye. Ama sen deminden atıp tutuyorsun hayrola buranın kabadayısı senmisin