Meclis Başkanı Ultimatom (11 Kişi İçeride)

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
B

busr

Ziyaretçi
Konuyu çorbaya çevirmemize gerek yok yaptığımız savunma ortada. Gerekçeleriyle beraber ortada meclis başkanının görevini yerine getirmediği bir durum görmüyoruz, mecliste bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Parti olarak meclis başkanının bu şekilde görevden alınmasının oyun kurallarına aykırı olacağını düşünüyoruz. Geriye oyun yönetiminin kararı kalıyor.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Konuyu çorbaya çevirmemize gerek yok yaptığımız savunma ortada. Gerekçeleriyle beraber ortada meclis başkanının görevini yerine getirmediği bir durum görmüyoruz, mecliste bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Parti olarak meclis başkanının bu şekilde görevden alınmasının oyun kurallarına aykırı olacağını düşünüyoruz. Geriye oyun yönetiminin kararı kalıyor.
Konuşucak yüz var mi sizde

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Arkanızdan iş çevirmeyip açık açık sebepleriyle beraber ittifaktan çıktık, oyumuzu kime atacağımızıda belirttik diye yüzsüz oluyoruz heralde?
Hadi ordan arkadan is cevirmemisler kendinizi kandirirsiniz siz anca bırakın bu işleri

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Sn. Başkan bana cevap vermekten kaçınıyorsun ama ben sana cevap vereceğim 🫡

Çorbaya dönen bir durum yok, sen ve sizler görevi layığıyla yerine getirdiğini düşündüğünüz bir meclis başkanına sahibisiniz, bizler değiliz.
Ortak fikir Oyun Yönetiminin kararı.

Şimdi lütfen bize köpek ithamında bulunan arkadaş ile ilgilenirmisiniz...

• +1
Tepkiler: F.T

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Meclis başkanı hakkındaki yapılan ultimatom geçersiz kılınmasını talep ediyorum.
Aksi halde meclis başkanı her defasında biz vekilleri uyarıyor, Oyun yönetimiyle irtibat halinde olduğunu açıklıyordu.
Meclis chatten bakabilirsiniz.