2. Si sen benim partimin güvenliği olamazsın kalkar binaya girer darbe yapıcak yan apartman diye vel veleye verirsin
Ciddiye almadığınız kişiye gülüm diye mi hitap ediyorsunuz yaniPardon oğuzhan bey kusuruma bakmasın ciddiye almadığım insanlara hitabım bozuluyor bi tık
2. Si sen benim partimin güvenliği olamazsın kalkar binaya girer darbe yapıcak yan apartman diye vel veleye verirsin
slm mrb nbrCiddiye almadığınız kişiye gülüm diye mi hitap ediyorsunuz yani
Sen hele bi laflarını bil de konuş istersenHahahahaha siz çok iyi öğrenmişsiniz belli kimin eli kimin cebinde insan değilsiniz menfaat peşinde gezen 1 oy için adam satan gereksizsiniz
Tüh bende partinle olmak için can atıyordum Oğuzhan BEY2. Si sen benim partimin güvenliği olamazsın kalkar binaya girer darbe yapıcak yan apartman diye vel veleye verirsin
İi sndn nbrslm mrb nbr
@bekircann istifa bekliyoruz Genel kurmay başkanım ve komutanlarımızı zor tutuyoruz…
Sen sigara bile yakamazsınSenin bastığın toprağı satın alırım sen merak etme
ii bnİi sndn nbr
İi svndm
bndeİi svndm
Fatih hocam o kadar da değil o kadar da değil.ya bi bırak valla sadece konuşucam
1 oy için adam satan mı. YalancıııııııııHahahahaha siz çok iyi öğrenmişsiniz belli kimin eli kimin cebinde insan değilsiniz menfaat peşinde gezen 1 oy için adam satan gereksizsiniz
Aklıma gelmişken arkadaşlar geçen ay birşey denedi beceremediler, becermiş olsalar onlar da darbe yapacaktı sanırsamGülüm biz bir şey kazanmak amacıyla ayrılmadık. Bu oyunun 1 ay seçimsiz geçmeyeceğini, 1 ay boyunca 4 adamın yönettiği bir oyunun zevksiz geçeceğini biliyoruz sadece. Bizim gönlümüz rahat ne kazanıyoruz ne kaybediyoruz umrumuzda değil doğru kararı verdik, gerisini size oy verenler düşünsün. Siz de kendinizce doğru karar verdiniz tabi 2 3 makam fazladan alırsınız budunu kapattırırsınız falan filan
Buyursun genelkurmay başkanın yapsın darbesini, 4 tane komutan sizde ob sizde. Ama ültimatom falan boş iş daha dün görevini iyi yapıyor deyip atamalardan sonra görevini yerine getirmiyor demek kendini rezil etmekten başka bir şey değil. Şurda kalmış 2 gün zaten darbe gününe@bekircann istifa bekliyoruz Genel kurmay başkanım ve komutanlarımızı zor tutuyoruz…