Meclis Başkanı ultimatom hk. (7 Kişi İçeride)

ceyhun995

ATB
Vatandaş
aha chatte bürkütün olduğu yerde bulunmam diyip ilk fırsatta bürküte gidenler de gelmiş ben giderim kaliteli adamın açtığı konuyu kalitesizler bastı
Sen onu yönetimi beceriksizlere devretmeden önce düşünecektin. Kimin neden ayrıldığını sor da konuş. Sen ne anlayıyorsun ? Kimse keyfinden çıkmadı partisinden

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Sen onu yönetimi beceriksizlere devretmeden önce düşünecektin. Kimin neden ayrıldığını sor da konuş. Sen ne anlayıyorsun ? Kimse keyfinden çıkmadı partisinden
Allah Allah çıkıp deseydin ya ben istiyorum diye partiyi yüreği yeten adamlar çıkıp söyledi yapamamış olabilir ama sizin gibi davasını satıp gitmedi hiçbiri

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Allah Allah çıkıp deseydin ya ben istiyorum diye partiyi yüreği yeten adamlar çıkıp söyledi yapamamış olabilir ama sizin gibi davasını satıp gitmedi hiçbiri
Aliye sor ne söğlediğimi.O anlatır eger gerçekten vicdanı varsa doğruları anlatır. Avniye sor, Castiele sor, Cezayir Yamana sor. Sabah başka akşam başka olan onlardı ben değildim.

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Ya bırak anlamıyor birşeyden uğraşma
Ben o gün tam 8 saat aralıksız yeni üyelerle konuştum sürekli yazıyorlardı özelden, sürekli birşeyleri düzeltmek istedim çocuklar var şahidlerim var. Partiden ayrılma olmasın diye. Ama sen 3-4 level adamı belediye başkanı diye yazarsan onlar da seni bu şekilde satar. İstedikleri birşey vardı listenin güncellenmesi. Ne güncellenme oldu ne de bir açıklama konuşanı da isyankar olmakla suçladılar. Ama demek ki, ben haklıymışım Aliye söğlediğimin hepsi teker- teker çıktı. Battı patti geçmiş olsun