Y
Y İ Ğ İ T
Ziyaretçi
Bi ara bol bol sohbet edelim senlebelli oluyor kral
Bi ara bol bol sohbet edelim senlebelli oluyor kral
Sen onu yönetimi beceriksizlere devretmeden önce düşünecektin. Kimin neden ayrıldığını sor da konuş. Sen ne anlayıyorsun ? Kimse keyfinden çıkmadı partisindenaha chatte bürkütün olduğu yerde bulunmam diyip ilk fırsatta bürküte gidenler de gelmiş ben giderim kaliteli adamın açtığı konuyu kalitesizler bastı
@CB36 bu eleman senin partiden miBi ara bol bol sohbet edelim senle
Allah Allah çıkıp deseydin ya ben istiyorum diye partiyi yüreği yeten adamlar çıkıp söyledi yapamamış olabilir ama sizin gibi davasını satıp gitmedi hiçbiriSen onu yönetimi beceriksizlere devretmeden önce düşünecektin. Kimin neden ayrıldığını sor da konuş. Sen ne anlayıyorsun ? Kimse keyfinden çıkmadı partisinden
Cidden bunun kavgası olmaz şuandaAllah Allah çıkıp deseydin ya ben istiyorum diye partiyi yüreği yeten adamlar çıkıp söyledi yapamamış olabilir ama sizin gibi davasını satıp gitmedi hiçbiri
Aliye sor ne söğlediğimi.O anlatır eger gerçekten vicdanı varsa doğruları anlatır. Avniye sor, Castiele sor, Cezayir Yamana sor. Sabah başka akşam başka olan onlardı ben değildim.Allah Allah çıkıp deseydin ya ben istiyorum diye partiyi yüreği yeten adamlar çıkıp söyledi yapamamış olabilir ama sizin gibi davasını satıp gitmedi hiçbiri
Ya bırak anlamıyor birşeyden uğraşmaAliye sor ne söğlediğimi.O anlatır eger gerçekten vicdanı varsa doğruları anlatır. Avniye sor, Castiele sor, Cezayir Yamana sor. Sabah başka akşam başka olan onlardı ben değildim.
Ben o gün tam 8 saat aralıksız yeni üyelerle konuştum sürekli yazıyorlardı özelden, sürekli birşeyleri düzeltmek istedim çocuklar var şahidlerim var. Partiden ayrılma olmasın diye. Ama sen 3-4 level adamı belediye başkanı diye yazarsan onlar da seni bu şekilde satar. İstedikleri birşey vardı listenin güncellenmesi. Ne güncellenme oldu ne de bir açıklama konuşanı da isyankar olmakla suçladılar. Ama demek ki, ben haklıymışım Aliye söğlediğimin hepsi teker- teker çıktı. Battı patti geçmiş olsunYa bırak anlamıyor birşeyden uğraşma
Senin ne derdin var Meclis başkanıyla ?Meclis Başkanı Derhal İstifa Etmelidir Aksi Takdirde ORDU EL ATACAKTIR.
seni ilgilendirirmi ?Senin ne derdin var Meclis başkanıyla ?
Bürkütün yönetiminde ilgilendiriyorseni ilgilendirirmi ?
yine ilgilendirmiyorBürkütün yönetiminde ilgilendiriyor
doğru çıkar ilişkisi vardıBürkütün yönetiminde ilgilendiriyor
Seni nasıl ilgilendiriyorsa beni de o şekilde ilgilendiriyor. Seçilmiş başkanı nasıl indirebilirsiniz ?seni ilgilendirirmi ?
DarbeSeni nasıl ilgilendiriyorsa beni de o şekilde ilgilendiriyor. Seçilmiş başkanı nasıl indirebilirsiniz ?
Darbe deyince akan sular duruyor
Darbe deyince akan sular duruyor
Karşı çıkmayacağız. Hayır oyu bile kullanmayacağız. Ama zamanı geldiğinde görüşeceğiz. Hemde seçimle !
tmKarşı çıkmayacağız. Hayır oyu bile kullanmayacağız. Ama zamanı geldiğinde görüşeceğiz. Hemde seçimle !
Güneşli günler darbesinin bir ruhu vardı başkan biliyorsun o zaman ATB de olan ben de evet dedim. Şimdiki darbenin amacı ne ? Ne doymaz gözünüz varmış arkadaş