KASIP KAVURAN ULTİMATOM ! (8 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Haksız olan siz olunca haklının yanında duranı düşman görmeniz normal

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Zaten dislike atmaktan başka işiniz yok,
ayrıca darbe yaparlarsa öncesi tarafımızı belli ettik ve yine söylüyorum Halkın Medyasıyız halkın tarafındayız buda demokrasi demek darbe değil
Darbe yapacak olan da halk kardeşim dış mihrak değil. Darbeyi halkın menfaatine olduğu için savunan taraf onlar. Senin için darbe yanlış diye medyanda darbeyi doğru bulanları ötekileştiremezsin. Taraflı haber yapıyosun bi de inatla savunuyosun medyaysan haber yap yorum değil. Ya da kime yarıyorsa haberlerin onların bayrağını salla tarafsızlık çığırtkanlığı yapma boşuna

O A B İ

Vatandaş
Bak şimdi seni çıkmaza sokucam 🤣. Biz darbe girişimini başlattık diyelim. Halk oylamasına gitti ve halk darbe olsun dedi. O zaman ne yapıcaksın ? Sende mi darbeci olucaksın ?. Halkın yanındasın ya hani ondan diyorum
Seçimle gelen seçimle gitmiş olur geçici Genel Kurmay ile değil boynumuz kıldan incedir demek ki hakkını verememişiz der hakkını vermek için kendimizi geliştiririz

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Bak şimdi seni çıkmaza sokucam 🤣. Biz darbe girişimini başlattık diyelim. Halk oylamasına gitti ve halk darbe olsun dedi. O zaman ne yapıcaksın ? Sende mi darbeci olucaksın ?. Halkın yanındasın ya hani ondan diyorum
Az önce yazdığım gibi demokrasi yanlıyız halk zaten istiyor ise o zaman kimsenin elinden birşey gelmez. Ama şunu unutmayın halk isteseydi 7 adet muhalefet post açılmazdı

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Haksız olan siz olunca haklının yanında duranı düşman görmeniz normal
Medya yım diyen biri için bence taraf olması saçma ondan bahsediyorum ben. Ortada bi düşmanlık felan da yok kendini fazla kaptırma

O A B İ

Vatandaş
Darbe yapacak olan da halk kardeşim dış mihrak değil. Darbeyi halkın menfaatine olduğu için savunan taraf onlar. Senin için darbe yanlış diye medyanda darbeyi doğru bulanları ötekileştiremezsin. Taraflı haber yapıyosun bi de inatla savunuyosun medyaysan haber yap yorum değil. Ya da kime yarıyorsa haberlerin onların bayrağını salla tarafsızlık çığırtkanlığı yapma boşuna
Madem öyle darbeyi yapacak olan halk darbenizi referanduma taşıyın görelim. Referandumu isteyen tek kişiye suikast yapmak yerine?

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Darbeyi yapan Genel Kurmay Başkanı yani am olarak halktan makamsız kimse değil. Kendi getirdiğiniz adamı götürmeye çalışıyorsunuz asıl sorun düşüncenizde

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Madem öyle darbeyi yapacak olan halk darbenizi referanduma taşıyın görelim. Referandumu isteyen tek kişiye suikast yapmak yerine?
Zaten halk bize ve kararlarımıza güvenip oy vermiş üstad. Zaten seçim yapmışız her adımımızı referandum mu yapacaz. Biz darbe kararı almış değiliz alırsak da halkın verdiği yetkiye dayanarak alacaz😅

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Zaten halk bize ve kararlarımıza güvenip oy vermiş üstad. Zaten seçim yapmışız her adımımızı referandum mu yapacaz. Biz darbe kararı almış değiliz alırsak da halkın verdiği yetkiye dayanarak alacaz😅
Bunlar 7 muhalefet oldular. 1 oyun başkanı çıkaramadılar hayla daha darbeyi halk istemiyor diyolar 😂🤣

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Halka söyledin mi ben darbe yapacam beni destekliyor musunuz diye ?
Yani yanlış anlama da bizim adımızın yanında parantez içinde darbe yazıyor zaten. Yapacaz ya da yapmayacaz demedik ama gerekirse darbe yapacağımızı da herkes bilir 😅 sen biraz oyundan kopuksun galiba

O A B İ

Vatandaş
Yok sizi çok iyi biliyorum. Kafanı yorma meydan sizin ama şimdilik hadi eyvallah

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Yani yanlış anlama da bizim adımızın yanında parantez içinde darbe yazıyor zaten. Yapacaz ya da yapmayacaz demedik ama gerekirse darbe yapacağımızı da herkes bilir 😅 sen biraz oyundan kopuksun galiba
Darbecilik unvanı size yakışırdı zaten, halkın kararını çiğneyen barbar olmak güzeldir umarım