Darbe yapacak olan da halk kardeşim dış mihrak değil. Darbeyi halkın menfaatine olduğu için savunan taraf onlar. Senin için darbe yanlış diye medyanda darbeyi doğru bulanları ötekileştiremezsin. Taraflı haber yapıyosun bi de inatla savunuyosun medyaysan haber yap yorum değil. Ya da kime yarıyorsa haberlerin onların bayrağını salla tarafsızlık çığırtkanlığı yapma boşunaZaten dislike atmaktan başka işiniz yok,
ayrıca darbe yaparlarsa öncesi tarafımızı belli ettik ve yine söylüyorum Halkın Medyasıyız halkın tarafındayız buda demokrasi demek darbe değil
Seçimle gelen seçimle gitmiş olur geçici Genel Kurmay ile değil boynumuz kıldan incedir demek ki hakkını verememişiz der hakkını vermek için kendimizi geliştiririzBak şimdi seni çıkmaza sokucam . Biz darbe girişimini başlattık diyelim. Halk oylamasına gitti ve halk darbe olsun dedi. O zaman ne yapıcaksın ? Sende mi darbeci olucaksın ?. Halkın yanındasın ya hani ondan diyorum
Az önce yazdığım gibi demokrasi yanlıyız halk zaten istiyor ise o zaman kimsenin elinden birşey gelmez. Ama şunu unutmayın halk isteseydi 7 adet muhalefet post açılmazdıBak şimdi seni çıkmaza sokucam . Biz darbe girişimini başlattık diyelim. Halk oylamasına gitti ve halk darbe olsun dedi. O zaman ne yapıcaksın ? Sende mi darbeci olucaksın ?. Halkın yanındasın ya hani ondan diyorum
Fatih başkanını kim seçti ki, ordunun başı oluyor ? Birini seçime kadar vekaleten yöneden biri nasıl ordunun başı ola bilir ?Geç artık bunun için. Her haberi dislike bundan sonra. Tarafını belli etmesi zaten bi medya için aşırı saçma. Ciddi ciddi medyayım diyor bide
Medya yım diyen biri için bence taraf olması saçma ondan bahsediyorum ben. Ortada bi düşmanlık felan da yok kendini fazla kaptırmaHaksız olan siz olunca haklının yanında duranı düşman görmeniz normal
Madem öyle darbeyi yapacak olan halk darbenizi referanduma taşıyın görelim. Referandumu isteyen tek kişiye suikast yapmak yerine?Darbe yapacak olan da halk kardeşim dış mihrak değil. Darbeyi halkın menfaatine olduğu için savunan taraf onlar. Senin için darbe yanlış diye medyanda darbeyi doğru bulanları ötekileştiremezsin. Taraflı haber yapıyosun bi de inatla savunuyosun medyaysan haber yap yorum değil. Ya da kime yarıyorsa haberlerin onların bayrağını salla tarafsızlık çığırtkanlığı yapma boşuna
Darbeyi yapan Genel Kurmay Başkanı yani am olarak halktan makamsız kimse değil. Kendi getirdiğiniz adamı götürmeye çalışıyorsunuz asıl sorun düşüncenizdeDarbe yapacak olan da halk kardeşim dış mihrak değil. Darbeyi halkın menfaatine olduğu için savunan taraf onlar. Senin için darbe yanlış diye medyanda darbeyi doğru bulanları ötekileştiremezsin. Taraflı haber yapıyosun bi de inatla savunuyosun medyaysan haber yap yorum değil. Ya da kime yarıyorsa haberlerin onların bayrağını salla tarafsızlık çığırtkanlığı yapma boşuna
Şimdi @Murat Ünlü başkan 3 günlük başkanmı olacak ?Darbeyi yapan Genel Kurmay Başkanı yani am olarak halktan makamsız kimse değil. Kendi getirdiğiniz adamı götürmeye çalışıyorsunuz asıl sorun düşüncenizde
Konu darbe ise halk bir taraftır ordu bir tarafMedya yım diyen biri için bence taraf olması saçma ondan bahsediyorum ben. Ortada bi düşmanlık felan da yok kendini fazla kaptırma
Zaten halk bize ve kararlarımıza güvenip oy vermiş üstad. Zaten seçim yapmışız her adımımızı referandum mu yapacaz. Biz darbe kararı almış değiliz alırsak da halkın verdiği yetkiye dayanarak alacazMadem öyle darbeyi yapacak olan halk darbenizi referanduma taşıyın görelim. Referandumu isteyen tek kişiye suikast yapmak yerine?
Halka söyledin mi ben darbe yapacam beni destekliyor musunuz diye ?Zaten halk bize ve kararlarımıza güvenip oy vermiş üstad. Zaten seçim yapmışız her adımımızı referandum mu yapacaz. Biz darbe kararı almış değiliz alırsak da halkın verdiği yetkiye dayanarak alacaz
Halk darbeyi bilse oy mu verir size?Zaten halk bize ve kararlarımıza güvenip oy vermiş üstad. Zaten seçim yapmışız her adımımızı referandum mu yapacaz. Biz darbe kararı almış değiliz alırsak da halkın verdiği yetkiye dayanarak alacaz
Tamam kendin aç postu tartışırız medyanda taraflı haber yapma sana anlamaya çalıştığım buDarbeyi yapan Genel Kurmay Başkanı yani am olarak halktan makamsız kimse değil. Kendi getirdiğiniz adamı götürmeye çalışıyorsunuz asıl sorun düşüncenizde
O kadar çekiniyorsunuz ki hala inkara yelteniyorsunuzHalka söyledin mi ben darbe yapacam beni destekliyor musunuz diye ?
Bunlar 7 muhalefet oldular. 1 oyun başkanı çıkaramadılar hayla daha darbeyi halk istemiyor diyolarZaten halk bize ve kararlarımıza güvenip oy vermiş üstad. Zaten seçim yapmışız her adımımızı referandum mu yapacaz. Biz darbe kararı almış değiliz alırsak da halkın verdiği yetkiye dayanarak alacaz
Yani yanlış anlama da bizim adımızın yanında parantez içinde darbe yazıyor zaten. Yapacaz ya da yapmayacaz demedik ama gerekirse darbe yapacağımızı da herkes bilir sen biraz oyundan kopuksun galibaHalka söyledin mi ben darbe yapacam beni destekliyor musunuz diye ?
Medya dediğin OHAL vakti tarafsız mı olurmuş? OHAL ilan edilmeden belli ettik darbe olursa "Darbeciler baskanbinasını ele geçirdiler kutluyoruz" diye haber mi yapalım?Tamam kendin aç postu tartışırız medyanda taraflı haber yapma sana anlamaya çalıştığım bu
Darbecilik unvanı size yakışırdı zaten, halkın kararını çiğneyen barbar olmak güzeldir umarımYani yanlış anlama da bizim adımızın yanında parantez içinde darbe yazıyor zaten. Yapacaz ya da yapmayacaz demedik ama gerekirse darbe yapacağımızı da herkes bilir sen biraz oyundan kopuksun galiba