Darbe sevdalısı oyun başkanının asılsız ültimatomu Hk. (18 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Benim söylediğim sana yüzeysel gelebilir sana söylemediğim için yazdığın yüzeyseldi diyemezsin. Muhatap olduğum kişi ne söylediğimi anlıyor ona söylüyorum. Sana ya da konuyla alakasız birine konuşmuş olsam yüzeyseldi dersin. Bir şey yazmadan önce az biraz düşünsen şu diyaloglara hiç girmeyecektik
Çok ilginçtir yazdığın, bu tarz iddaalar attığın kişiyi güya yok sayıyorsun. Kendi kendinize konuşmayın dedim. Ayrıca herkese açık bir forumda Büşra başkanımı savunmamdan daha doğal birşey yok. Bizzat ondan cevap bekliyorsanız ona özelden yazabilirsiniz mesela.

Y

Y İ Ğ İ T

Ziyaretçi
Darbeyi Yapında kurtulalım şu muhabbetten darbe yapacak adam şimdiye kadar yapartı

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Çok ilginçtir yazdığın, bu tarz iddaalar attığın kişiyi güya yok sayıyorsun. Kendi kendinize konuşmayın dedim. Ayrıca herkese açık bir forumda Büşra başkanımı savunmamdan daha doğal birşey yok. Bizzat ondan cevap bekliyorsanız ona özelden yazabilirsiniz mesela.
Bilmediğin konuda kimseyi savunamazsın arda bunları çoktan biliyor olman lazımdı nasıl öğretecez şimdi sana anlamadım ki. Yok sayıyorum ya da var sayıyorum önemsiz dert ettiğin şey buysa bunu sorsaydın en başta konuşsaydık genelleme yüzeysel vs vs diye uydurmana gerek yoktu. Ayrıca herkese açık forumda denk geldik burdan söylüyorum ve ona söylüyorum kiminle muhatap olduğum açık. Forum işleyişlerini de çoktan biliyor olman lazımdı

ManisaliEmre

Vatandaş

ManisaliEmre

Vatandaş

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Bilmediğin konuda kimseyi savunamazsın arda bunları çoktan biliyor olman lazımdı nasıl öğretecez şimdi sana anlamadım ki. Yok sayıyorum ya da var sayıyorum önemsiz dert ettiğin şey buysa bunu sorsaydın en başta konuşsaydık genelleme yüzeysel vs vs diye uydurmana gerek yoktu. Ayrıca herkese açık forumda denk geldik burdan söylüyorum ve ona söylüyorum kiminle muhatap olduğum açık. Forum işleyişlerini de çoktan biliyor olman lazımdı
Bildiğim kadarıyla savundum, iş bilmediğim kısımlara geldiğinde sözü bıraktım. Neden size bu kadar battı acaba? Ayrıca herkese açık bir yerde konuşuluyorsa söz kime ve kimden olursa olsun cevap verebilirim, buna siz karar veremezsiniz. Eğer ki "rahatsız edilmek" istemiyorsanız özelden konuşursunuz. Ben konuşmasam bile burada herkesin okuyabileceği şekilde Büşra başkanımın ismini zedeliyorsunuz, bu sadece 2 kişinin arasında değil. Buna tolerans göstermeyen birisi olarak en büyük hakkım başkanımı savunmaktır. Millete büyüklük taslayıp birşeyler öğretmeye çalışmadan önce siz bunları öğrenin.

ManisaliEmre

Vatandaş
Hadi allaha emanet olun iyi geceler 🌹

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bildiğim kadarıyla savundum, iş bilmediğim kısımlara geldiğinde sözü bıraktım. Neden size bu kadar battı acaba? Ayrıca herkese açık bir yerde konuşuluyorsa söz kime ve kimden olursa olsun cevap verebilirim, buna siz karar veremezsiniz. Eğer ki "rahatsız edilmek" istemiyorsanız özelden konuşursunuz. Ben konuşmasam bile burada herkesin okuyabileceği şekilde Büşra başkanımın ismini zedeliyorsunuz, bu sadece 2 kişinin arasında değil. Buna tolerans göstermeyen birisi olarak en büyük hakkım başkanımı savunmaktır. Millete büyüklük taslayıp birşeyler öğretmeye çalışmadan önce siz bunları öğrenin.
Bana değil sana battı kardeşim seninle diyloga girmemiştim ki ben:d? Ben büşranın ismini zedeliyorum o benimkini zedeliyor kafes dövüşü müdür bu taraf tutmak zorunda hissettin kendini? Bi konu var konuşuyoruz biliyosan konuş bilmiyosan da konuşma. Sen bilmeden konuştun bunun suçunu da yüzeysel konuştuğumu itham ederek bana attın ben de sana yüzeysel konuşmadığımı açıkladım olayı alakasız bi döngüye sokuyosun inatla ve boş yere zorluyosun uzatma sal gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...