KASIP KAVURAN ULTİMATOM ! (11 Kişi İçeride)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Medya dediğin OHAL vakti tarafsız mı olurmuş? OHAL ilan edilmeden belli ettik darbe olursa "Darbeciler baskanbinasını ele geçirdiler kutluyoruz" diye haber mi yapalım?
Ya ne ohali kardeşim sen anlamıyo musun kimse darbe bildirisi yapmadı ohal ilan edilmedi haberini yap geç niye yorum yapıyosun her şeye sen🤣 çok yorumlamaya meraklıysan köşe yazısı kısmı ekle gazetene kendi adınla orda yorumlarını yaz. Medya işini de mi biz öğretecez anlamadım ki

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Ya ne ohali kardeşim sen anlamıyo musun kimse darbe bildirisi yapmadı ohal ilan edilmedi haberini yap geç niye yorum yapıyosun her şeye sen🤣 çok yorumlamaya meraklıysan köşe yazısı kısmı ekle gazetene kendi adınla orda yorumlarını yaz. Medya işini de mi biz öğretecez anlamadım ki
ohal ilan edilmeden tarafımızı belli ettik yazmışım dikkatli okuyun

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
ohal ilan edilmeden tarafımızı belli ettik yazmışım dikkatli okuyun
🤣🤣 Tamam o zaman yaptığın doğru helal sana mehmet ali birandım benim öyle dediysen doğruymuş yaptığın iyi yapmışsın. Ben de yarın medya kurup senin medyanı olur yoldan saparsa diye şimdiden gömeyim. Ama olur da yoldan saparsan diye yani ihtimal üzerine yapayım bunu çünkü gazetecilik budur😅

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
🤣🤣 Tamam o zaman yaptığın doğru helal sana mehmet ali birandım benim öyle dediysen doğruymuş yaptığın iyi yapmışsın. Ben de yarın medya kurup senin medyanı olur yoldan saparsa diye şimdiden gömeyim. Ama olur da yoldan saparsan diye yani ihtimal üzerine yapayım bunu çünkü gazetecilik budur😅
Halkı temsil edemedikten sonra beni gömseniz ne olur gömmeseniz ne olur?

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Halkı temsil edemedikten sonra beni gömseniz ne olur gömmeseniz ne olur?
Ya sen halkı niye temsil ediyosun kendine niye böyle görevler yüklüyosun sen medyasın sen haberi temsil et kaynağından olduğu gibi servis et senin işin halkı temsil etmek değil ilokulda öğretiliyordu bunlar muhtarın görevi kaymakamın görevi falan filan derse mi girmedin naptın

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Ya sen halkı niye temsil ediyosun kendine niye böyle görevler yüklüyosun sen medyasın sen haberi temsil et kaynağından olduğu gibi servis et senin işin halkı temsil etmek değil ilokulda öğretiliyordu bunlar muhtarın görevi kaymakamın görevi falan filan derse mi girmedin naptın
Medya dediğin halkı yüceltmez ise haber yaymanın ne anlamı olur? Bu arada 15 Temmuz'da Darbe karşıtı yayınlar yapılmadı mı?

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Medya dediğin halkı yüceltmez ise haber yaymanın ne anlamı olur? Bu arada 15 Temmuz'da Darbe karşıtı yayınlar yapılmadı mı?
Hamza sana bunu açıklardım ama hem anlayabileceğini sanmıyorum hem silivriden korkuyorum sen bildiğin gibi devam et kral medya işlerinde başarılar hadi kolay gelsin

ManisaliEmre

Vatandaş
Hamza sana bunu açıklardım ama hem anlayabileceğini sanmıyorum hem silivriden korkuyorum sen bildiğin gibi devam et kral medya işlerinde başarılar hadi kolay gelsin
Ne zaman pes edicen diye bekliyorum yemin ederim çok sabırlı adamsın

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Ben bu zamana kadar neler neler anladım da okul hayatım yanmasın diye sustum. Sağolun eğer medya açarsanız şimdiden tebrik ederim

ManisaliEmre

Vatandaş
Ya da dur KırıkAy v3 🤣🤣🤣🤣