Meclis Başkanı Ultimatom (12 Kişi İçeride)

B

busr

Ziyaretçi
İsde size guvenmemizi saglayan kisiydi siz adama bile itamda bulundunuz utanmadan beklemene gerek yok secim daha yeni sonuclandi gordunuz zaten
Güvenmenizi sağlayan kişiydi bilgiyi ondan alıyordunuz sonuçta, şimdi anlıyorum neden o şahıs partiden ayrıldıktan sonra komutanımız yokken darbe yapma kararı aldığınızı. Bilgi akışı olmayınca güvende olmuyor tabi 😂

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Çoğu seçimde kıyasıya kazandınız YDP oylarını çıkarırsak mecliste doğru düzgün makam paylaşamazdınız
Hajahaa tarafsiz arkdaş noldu tarafsizligina bu kadar basitti ortaya cikarmak işde seni kaide almamin ne kadar hakli oldunu herkes gorur simdi yok hukmundesin haberlerinde yok hukmunde tarafli ydpli haber ajansi 😀

B

busr

Ziyaretçi
Hajahaa tarafsiz arkdaş noldu tarafsizligina bu kadar basitti ortaya cikarmak işde seni kaide almamin ne kadar hakli oldunu herkes gorur simdi yok hukmundesin haberlerinde yok hukmunde tarafli ydpli haber ajansi 😀

Ydpli olmasına gerek yok yeterince objektif biri pek farklı düşünmez zaten

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bu arada soruyorsan meclis başkanı seç
Bir psikolojik danışman olarak arkadaşlarımı önerebilirim.
Hepiniz traşsınız kral beni benden iyi kimse tanıyıp da derdime deva olamaz boşver psikolojik danışma manışma işlerini🤣 psikiyatr varsa yönlendir ilaç yazdıralım şifa buluruz belki

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Güvenmenizi sağlayan kişiydi bilgiyi ondan alıyordunuz sonuçta, şimdi anlıyorum neden o şahıs partiden ayrıldıktan sonra komutanımız yokken darbe yapma kararı aldığınızı. Bilgi akışı olmayınca güvende olmuyor tabi 😂
Busr ben sana ve partine hic bir zaman şahsim adina guvenmedim.oyle diyim o adamda bir kelime bile soylemedi bize neden ayrildini bile soylemedi ama siz nasil kisiler oldunuzu yazilarla gösteriyorsunuz devam edin sizin arkanizde duranlarsa gorsun anlasinlar nasil kisiler oldunuzu

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
YDP'den ayrılalı baya oldu. Bu arada taraflı değil hakkı savunan haber ajansı diyeceksiniz. Çünkü şuan haksızsınız ve ben YDP yi yani haklıyı savunuyorum.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sana iyi gelecek ilacı tıp bulamadı kardeşim.

B

busr

Ziyaretçi
Busr ben sana ve partine hic bir zaman şahsim adina guvenmedim.oyle diyim o adamda bir kelime bile soylemedi bize neden ayrildini bile soylemedi ama siz nasil kisiler oldunuzu yazilarla gösteriyorsunuz devam edin sizin arkanizde duranlarsa gorsun anlasinlar nasil kisiler oldunuzu
Bi touch blue daha alayım ben

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sana göre olanlarla gerçekleri ayırt edebilmesi isterdim ama o sende yok fanatizm seninkisi
Sendeki de fanatizm bendeki de kral senin de haklı olduğun noktalar var bizim de yapacak bir şey yok kurtlar sofrası burası bizi de yediler biz de yedik oynayacaz devam edecez bir sonraki seçim intikamını almak için daha çok çalışman tavsiyemdir

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sendeki de fanatizm bendeki de kral senin de haklı olduğun noktalar var bizim de yapacak bir şey yok kurtlar sofrası burası bizi de yediler biz de yedik oynayacaz devam edecez bir sonraki seçim intikamını almak için daha çok çalışman tavsiyemdir

Ben fanatizm yapmıyorum doğru yaptığınız şey olursa desteklerim yanlısları yüzünüze vurduğum gibi