Meclis Başkanı Ultimatom (6 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Neyse bakalım reisler Sabah ola hayrola. Yalan dünya kalp kırmaya değmez. Tüm bu çabalarınızı role play olarak algılıyorum şahsi herhangi bir problemimiz yok. Kalbinizi kırdıysak hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Ben uyuyorum. Haydi Allah'a emanetsiniz🙏 (Grande Mesut kardeşim sana az biraz sinirlendim ağır konuştuysam kusura bakma😃)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Neyse bakalım reisler Sabah ola hayrola. Yalan dünya kalp kırmaya değmez. Tüm bu çabalarınızı role play olarak algılıyorum şahsi herhangi bir problemimiz yok. Kalbinizi kırdıysak hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Ben uyuyorum. Haydi Allah'a emanetsiniz🙏 (Grande Mesut kardeşim sana az biraz sinirlendim ağır konuştuysam kusura bakma😃)
Helal olsun bekir başkan nazik adamsın gecen güzel olsun

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Arkadaşlar meclis başkanı işini layıkıyla yapmadı ama gerekenler yönetime rapor edilir. Meclis başkanı alınır. Bu meselenin yolu darbe değil ! Keyfe darbe olmaz

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Bana göre hiç, bekliyorum ezmeni 👍 Bizi size bağlayan zaten en başından beri sizleydi bazı şeyleri açık konuşmak iyidir.

Burda bana mi itham ediyorsun yoksa her fırsatta Asil Türk varsa ben o ittifakta olurum dediğin için Coşkun başkan a mi söylüyorsun.