Bir kac sorum vardi . (15 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

busr

Ziyaretçi
Bende hata olduysa söyleseydiniz o zaman illa ültimatom mu vermem gerekliydi
Ne diyecektik bizim mb yi görevden al mı diyecektik jsldjsldek eğer sen mb nin aktif olmadığını düşünseydin ültimatom vermesen bile gelip uyarırdın aktif olsun diye. Onu da yapmadınız. Atamayı karşıya yaptığı için görevden alınmasını istiyoruz de olsun bitsin

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Valla bos konusmayin gercekten sorularin cevabini verin iftira atmayin konuyu karistirmayin varmi cevapliycak soru sordum evet kaybettik evet partim adina aciklama bekliyorum ey karagoz hacivatlar siz bi durun heryerdesiniz zateb bekliyorum
@Murat Ünlü oyun baskanim adil ve etik haklarin savunucusu duz durust oyun baskanim lutfen bu gune kadar yapilan hangi secimde itiraz sureci olmadi hangi secimde medya patronlari aciklanmadi lutfen sizinde konuya dahil olmanizi istiyorum
@BaşkanOnline
@BaşkanOnline

Sen kimsin de bize soru sorabiliyorsun?
Bir de cevap bekliyorsun?
Bizi partinde ablacilik yaptığın insanlara benzetme.

Kaybedince aglamamayi öğrendiğin gün görüşmek üzere.

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Ne diyecektik bizim mb yi görevden al mı diyecektik jsldjsldek eğer sen mb nin aktif olmadığını düşünseydin ültimatom vermesen bile gelip uyarırdın aktif olsun diye.
Oldu partiyide bana ver ben yönetiyim nasıl fikir tabi parti sendeyse

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ne diyecektik bizim mb yi görevden al mı diyecektik jsldjsldek eğer sen mb nin aktif olmadığını düşünseydin ültimatom vermesen bile gelip uyarırdın aktif olsun diye. Onu da yapmadınız. Atamayı karşıya yaptığı için görevden alınmasını istiyoruz de olsun bitsin
Evet atamayı karşıya yaptığınız için görevden istifasını istiyoruz, çünkü bizim sayemizde o koltuk sizin,çünkü biz taraflıyız sadece kendimize çalışırız. O yuzden kalkın o koltuktan

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
@BİLGEM GÖKTÜRK şunu bir şuraya bırakayım 1000014327.jpg
Şimdi daha fazla ne yapmalıyım.

Kazandığım bir makam var ve yapmam gereken bir atama sen olsan yapmazmıydın MSB atamasını.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...