Evet hem kahyası hem ağsıyım. Severler o işi kqrdeş boşuna darbe mi olur ?Keyfimizin kahyasımısınız.
Evet hem kahyası hem ağsıyım. Severler o işi kqrdeş boşuna darbe mi olur ?Keyfimizin kahyasımısınız.
Kocaeli Çöp işleri genel müdürlüğü mzmanakakdbelediye bir iş buluruz sana sıkma canını
O bizim bileceğimiz iş. Hem kararsısız daha yapıp yapmamakla. Ama sizleri gördükçe şart gibi geliyor. İstifa edin çabukEvet hem kahyası hem ağsıyım. Severler o işi kqrdeş boşuna darbe mi olur ?
Evet bosuna darbe olur istedigimizide yaparız sanamı sorucaz ?Evet hem kahyası hem ağsıyım. Severler o işi kqrdeş boşuna darbe mi olur ?
Yok ya boşuna değil işimi iyi yapamıyorum bu makamın ağırlığı altında ezildim, elleşme arkadaşlara yapsınlarEvet hem kahyası hem ağsıyım. Severler o işi kqrdeş boşuna darbe mi olur ?
Aynrn sen bu işi yapamıyoraun ve adil değilsin dsrbeyi hakettinYok ya boşuna değil işimi iyi yapamıyorum bu makamın ağırlığı altında ezildim, elleşme arkadaşlara yapsınlar
Ağırlığından değil yetersizliğinden dolayıdırYok ya boşuna değil işimi iyi yapamıyorum bu makamın ağırlığı altında ezildim, elleşme arkadaşlara yapsınlar
Ağırlığından değil yetersizliğinden dolayıdır
Kime göre neye göreAğırlığından değil yetersizliğinden dolayıdır
Kime göre neye göre
Bize göre yetersiz
Sende sevenlerden degilmisin baskan benim bildiğim sizde Diriliş ittifakı mensubuydunuz hatta oturduğun koltuk aldığın makam o ittifakın sayesinde bence sen onurlu Bi davranış sergıleyip istifa etBize göre yetersiz
Bak şimdi aynı taraftayız, bana göre de sen yetersizsin ben kızıyor muyum sana..Bize göre yetersiz
Bak şimdi aynı taraftayız, bana göre de sen yetersizsin ben kızıyor muyum sana..
Sende sevenlerden degilmisin baskan benim bildiğim sizde Diriliş ittifakı mensubuydunuz hatta oturduğun koltuk aldığın makam o ittifakın sayesinde bence sen onurlu Bi davranış sergıleyip istifa et
Sende sevenlerden degilmisin baskan benim bildiğim sizde Diriliş ittifakı mensubuydunuz hatta oturduğun koltuk aldığın makam o ittifakın sayesinde bence sen onurlu Bi davranış sergıleyip istifa et
Buyrun problem nedir.?