sana cevap verdiğimize sukretmiyorda yazdığına bak ladbwlfbwmbfÜye mi kaldı ki, değeri de artsın )) Hala konuşuyorsunuz ayıbınızı bilmeden Ali başkanın hatrı var neyse )))
sana cevap verdiğimize sukretmiyorda yazdığına bak ladbwlfbwmbfÜye mi kaldı ki, değeri de artsın )) Hala konuşuyorsunuz ayıbınızı bilmeden Ali başkanın hatrı var neyse )))
maksat değişiklik olsunOooo Anka tekrar dağılmış sanırım yine oyunlar başlıyor
Birleșmișmiydi kaçırdım galiba orayıOooo Anka tekrar dağılmış sanırım yine oyunlar başlıyor
140 kişiden 65 kişi kalmışsınız sanırım biz çok kişiyi kurtarmışızsizden kurtulunca üyelerimizin değeri arttı
bahar temizliği iyidir140 kişiden 65 kişi kalmışsınız sanırım biz çok kişiyi kurtarmışız
Çıktığım gün neler olduğunu nelerin konuşulduğunu abilerine sor sen bilmezsin. Ben gerekeni abilerinizle konuşurum. Konuştum da )) Sizlerle değil.sana cevap verdiğimize sukretmiyorda yazdığına bak ladbwlfbwmbf
Ob secimin de birleşik değillermiydiBirleșmișmiydi kaçırdım galiba orayı
abilerimiz küçüklerine sevgiyi çok bilirler sen takılmaÇıktığım gün neler olduğunu nelerin konuşulduğunu abilerine sor sen bilmezsin. Ben gerekeni abilerinizle konuşurum. Konuştum da )) Sizlerle değil.
En son hepsi ayrıldık diye konu açtılar ama bilmiyorum sonra ne oldu pek ilgilendiğim konu değilOb secimin de birleşik değillermiydi
Ama Diriliş ittifakına helal olsun bunlar bir birini yerken yine dik durup bu düşmanları bir araya getirmiş helal olsun
Son bahar olmasın o dikkat et önünüzde kış varbahar temizliği iyidir
kıştan korkan Almanlar olur canısıSon bahar olmasın o dikkat et önünüzde kış var
Üye çalanlar boş laf edenler utansın sözüm yapana kimse üstüne alınmasın yapan dışında140 kişiden 65 kişi kalmışsınız sanırım biz çok kişiyi kurtarmışız
Hepsi yaptıysaÜye çalanlar boş laf edenler utansın sözüm yapana kimse üstüne alınmasın yapan dışında
Ali başkanım, Üye çalan namerttir. Bunların eline Bürküt Göktürk çatışması için koz vermeyelim. Kimse Göktürkten üye çalmadı. Kimse diyemez ki, ben Göktürkteyken, Bürkete davet edildim.Üye çalanlar boş laf edenler utansın sözüm yapana kimse üstüne alınmasın yapan dışında
Küfürü asla ve asla kabul etmeyiz !başlıcam sizin üyenize de darbenize de ya ne biçim insanlarsınız lan siz bi roleplay yapmayı bilmiyorsunuz anama avradıma küfür ediyorsunuz ne biçim insansınız siz
sor bakalım genel başkanına nasıl bu acı günümde anama avradıma küfür ediyor ulan hepiniz aynısınız bak hepiniz aynısınız adam olup şurada iki oyun oynamıyorsunuzKüfürü asla ve asla kabul etmeyiz !