Gün gelir demokrasi sizede lazım olur çok yazikOrdumuzun büyüklüğünü görüyoruz kabul ediyoruz ordumuzun yanındayız
Sizden korkan sizin gibi olsun etmiyoruz istifa görevimizi başında milletimizin hizmetindeyiz. Bütün halkı sokaklara cagriyoruzOrdumuzun yanında olduğumu Belirterek Başkanları İstifaya Davet ediyorum. Daha da olaylar büyümesin sizlere son uyarıdır.
O makam haram size asil sen istifa et o kutlu valilik görevinden hangarda nöbet tutOrdumuzun yanındayım istifaya çağırıyorum
Denizli Milletvekili Olarak Valiyi Kınıyorum!Ordumuzun yanındayım istifaya çağırıyorum
Yazık diyenler seçim öncesi üyelerimize darbe yapacağız bize gel makamsız kalırsın diye tehdit ediyorlardı iş bize gelince yazık derler ancaGün gelir demokrasi sizede lazım olur çok yazik
İstifa edin!Yazık diyenler seçim öncesi üyelerimize darbe yapacağız bize gel makamsız kalırsın diye tehdit ediyorlardı iş bize gelince yazık derler anca
Gerek partimiz gerek şahsım darbe kimden gelirse gelsin ne zaman gelirse gelsin tarafı daima demokrasi olmuştur. O zamanda darbeye hayır şimdide darbeye hayır. Korkmuyoruz sanmıyoruz. İstifadan etmiyoruzYazık diyenler seçim öncesi üyelerimize darbe yapacağız bize gel makamsız kalırsın diye tehdit ediyorlardı iş bize gelince yazık derler anca
Etmiyorum ettirsene hadiİstifa edin!
Direnme,Sizden bir özür metini bekliyoruz Sn. Yakın bu açıklamaları yaparken hiç mi utanmadınız hiç mı daralmadınız, size açık açık söylüyorum siz bir korkaksınız korkağın tekisiniz, milletimiz tarafıdndan seçilen bir valisiniz ve siz askeri postala tapıyor askeri postalı yalıyorsunuz üzerine üstlük profilinizde Mustafa Kemal Atatürk var utanmıyormusunuz cidden?
DirenmeyinSizden bir özür metini bekliyoruz Sn. Yakın bu açıklamaları yaparken hiç mi utanmadınız hiç mı daralmadınız, size açık açık söylüyorum siz bir korkaksınız korkağın tekisiniz, milletimiz tarafıdndan seçilen bir valisiniz ve siz askeri postala tapıyor askeri postalı yalıyorsunuz üzerine üstlük profilinizde Mustafa Kemal Atatürk var utanmıyormusunuz cidden?