Orduya destek olmayanlar hk. (8 Kişi İçeride)

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Arkadaşım biz milletin iradesi ile varız göreceksiniz ki, demokrasiye balans ayarını sandıkta çok güzel yapacağız, sincanda tankları yürüterek, halkın iradesine el koyarak darbe yaparak hainlik ederek hiçbir şey yapamazsınız hiçbir şeyiniz yok haddinizi bilin!

arda3

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Ordu, meclis ve oyun başkanlığı makamlarında ordu olarak ciddi sıkıntılar olduğunu görmekteyiz. Şanlı Ordu elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Ordu komitesine destek vermek isteyen tüm Şehir valisi, Belediye Başkanı ve Milletvekillerini geç olmadan istifaya davet ediyorum.
İstifa ettiğiniz takdirde tüm haklarınız ordumuzun güvencesi altında olacak ve iadesi sağlanacaktır.
İstifaları takip etmekteyiz!
Çok beklersiniz. İstifa etmiyoruz, sonuna kadar görevimizin başındayız

CengizAltun

Vatandaş
Bir takım darbeci hainler tarafından bir algı operasyonu yapılmakta, bizler her zaman olduğu gibi orduyu kışlaya davet ediyoruz milletin iradesi ve demokrasiye hiçbir kuvvet ol koyamaz koyamayacakta, hepiniz yargılancaksınız!

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiş Sn. Atatürk bende size soruyorum ey darbeciler sizin yaptığınız Ulu önder Atatürkün dediğine sığar mı, girin kışlanıza bizim vergilerimiz ile aldığınız ter akıttığınız üniforma ile gelipte ülkeye el koymaya hakkınız yok, Atatürkün mirasına sahip çıkın!
gerçek siyaseti karıştırma istersen oyuna

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaşım biz milletin iradesi ile varız göreceksiniz ki, demokrasiye balans ayarını sandıkta çok güzel yapacağız, sincanda tankları yürüterek, halkın iradesine el koyarak darbe yaparak hainlik ederek hiçbir şey yapamazsınız hiçbir şeyiniz yok haddinizi bilin!
sen ne anlatıyorsun Allah Aşkına Hadinizi bilin falan had bildirmek sanamı kalmış :D

CengizAltun

Vatandaş
Had bildirmek darbecilerden ziyade bana kaldı terbiyesiz adam seni, şuan milletimizin iradesine yapılan girişime karşı çıkıyoruz ve sizin gibi hainler ve postal yalayanlar buna destek veriyor, sen bir hainsin sende haddini bil

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Had bildirmek darbecilerden ziyade bana kaldı terbiyesiz adam seni, şuan milletimizin iradesine yapılan girişime karşı çıkıyoruz ve sizin gibi hainler ve postal yalayanlar buna destek veriyor, sen bir hainsin sende haddini bil
Başkanım burası role play oyun kullanılan kelimeler maksadını aşmaması gerekir.

CengizAltun

Vatandaş
Efendim bende biliyorum uzun sürelerdir roleplay yapıyorum zaten, ancak bunların karşısında durmak gerekir saygılar

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Cengizaltun yazdıklarına dikkat etmen lazım. Sen Ayhan baskan gibi demokrasi aşığı bi adama bu kelimeleri edemezsin. Sen orduya destek olmakla yetinirsin ama o kişileri ve kurumları senden daha iyi bilir. Karar aldırıcı gücü vardır. Her ne kadar Partide çok etkin olmasamda görevli herkes haketmiştir ve çalışkandır. Liyakat esastır. Oyuna renk katan her karar bu konuya dahildir !

emrah Alparslan

KİLİS 1.Cİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
sizlerin hakkınıda ordu koruyacak,

İstifa Edin.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdâdıma saldırdı mı, hattâ boğarım!..
- Boğamazsın ki!
- Hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
İstifa etmiyorum Görevimin başındayım
#DarbeyeHayır
#OrduKışlaya

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Efendim bende biliyorum uzun sürelerdir roleplay yapıyorum zaten, ancak bunların karşısında durmak gerekir saygılar
Başkanım ben darbeyi destekliyorum oyun bazında konuşuyorum ve söylemim sizi istifaya çağırmak ama kulladığımız kelimeler yerinde olması lazım mesele bundan ibaret.