Önce siz durduğunuz yere takindiginiz tavra dikkat edinKullandığın dile dikkat edersen iyi olur
Önce siz durduğunuz yere takindiginiz tavra dikkat edinKullandığın dile dikkat edersen iyi olur
#istifaedin!#ordukışlaya
Çok beklersiniz. İstifa etmiyoruz, sonuna kadar görevimizin başındayızDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
Ordu, meclis ve oyun başkanlığı makamlarında ordu olarak ciddi sıkıntılar olduğunu görmekteyiz. Şanlı Ordu elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Ordu komitesine destek vermek isteyen tüm Şehir valisi, Belediye Başkanı ve Milletvekillerini geç olmadan istifaya davet ediyorum.
İstifa ettiğiniz takdirde tüm haklarınız ordumuzun güvencesi altında olacak ve iadesi sağlanacaktır.
İstifaları takip etmekteyiz!
Etmiyoruzİstifa edin!
bize diceginiz kadar siz edin biz de yorulmamis oluruzİstifa edin!!
gerçek siyaseti karıştırma istersen oyunaEgemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiş Sn. Atatürk bende size soruyorum ey darbeciler sizin yaptığınız Ulu önder Atatürkün dediğine sığar mı, girin kışlanıza bizim vergilerimiz ile aldığınız ter akıttığınız üniforma ile gelipte ülkeye el koymaya hakkınız yok, Atatürkün mirasına sahip çıkın!
sen ne anlatıyorsun Allah Aşkına Hadinizi bilin falan had bildirmek sanamı kalmışArkadaşım biz milletin iradesi ile varız göreceksiniz ki, demokrasiye balans ayarını sandıkta çok güzel yapacağız, sincanda tankları yürüterek, halkın iradesine el koyarak darbe yaparak hainlik ederek hiçbir şey yapamazsınız hiçbir şeyiniz yok haddinizi bilin!
Başkanım burası role play oyun kullanılan kelimeler maksadını aşmaması gerekir.Had bildirmek darbecilerden ziyade bana kaldı terbiyesiz adam seni, şuan milletimizin iradesine yapılan girişime karşı çıkıyoruz ve sizin gibi hainler ve postal yalayanlar buna destek veriyor, sen bir hainsin sende haddini bil
Had bildirmek darbecilerden ziyade bana kaldı terbiyesiz adam seni, şuan milletimizin iradesine yapılan girişime karşı çıkıyoruz ve sizin gibi hainler ve postal yalayanlar buna destek veriyor, sen bir hainsin sende haddini bil
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;sizlerin hakkınıda ordu koruyacak,
İstifa Edin.
Başkanım ben darbeyi destekliyorum oyun bazında konuşuyorum ve söylemim sizi istifaya çağırmak ama kulladığımız kelimeler yerinde olması lazım mesele bundan ibaret.Efendim bende biliyorum uzun sürelerdir roleplay yapıyorum zaten, ancak bunların karşısında durmak gerekir saygılar