Nxbxbxasgdhfashgdhgasdas
çıstak çıstak oynayalım istifa etsene be kardeşim neyi bekliyorsundemirden korksak meclise girmezdik oyna devam
Burada görevinden istifa edecek hiçbir kimse yok sizler gelip ayağımıza diz çökeceksinizSayın başkan uzun zamandır meclisin yetersizliğini aldıkları maaşları sadece yiyen halkı umursamayan vekillerin konuşmalarını endişe içinde okuduk ve takip ettik halkı umursamayıp tek işleri maaş yemek olan bu meclise dur deme zamanı geldi,
Derhal istifa edin orduya direnmeyin.
Bu üslupla darbeye kalkışmakta epey komik.zamanın daralıyor minik başkan istifa et rahat et.
üslubuma ben karar veririm başkan,Bu üslupla darbeye kalkışmakta epey komik.
Etmeyecez (Kaan'a söyle salsın birinciliği)üslubuma ben karar veririm başkan,
İstifa et
hangi halk o ya ben halkım böyle bişe yokSayın başkan uzun zamandır meclisin yetersizliğini aldıkları maaşları sadece yiyen halkı umursamayan vekillerin konuşmalarını endişe içinde okuduk ve takip ettik halkı umursamayıp tek işleri maaş yemek olan bu meclise dur deme zamanı geldi,
Derhal istifa edin orduya direnmeyin.
İSTİFA BEKLEYİN ORDUYU MEŞGUL ETMEYİN! ORDU KIŞLASINDA İYİçıstak çıstak oynayalım istifa etsene be kardeşim neyi bekliyorsun
istifa edersen salıcakmış öyle dediEtmeyecez (Kaan'a söyle salsın birinciliği)
Ordu her yerde iyidirİSTİFA BEKLEYİN ORDUYU MEŞGUL ETMEYİN! ORDU KIŞLASINDA İYİ
Yok ben onurlu insanım (kanıt?)istifa edersen salıcakmış öyle dedi
qkwkqmwmwmskYok ben onurlu insanım (kanıt?)
İstifa etmeyecem !! (ne demek fark açıldı)
Üjjsjsjsjjssjjs be yapıyorsun sen ?Etmeyecez (Kaan'a söyle salsın birinciliği)
Ben sana şu sözlerle geleyimqkwkqmwmwmsk
#darbeyehayır (sus gizlice anlaşıyorum sana da ateşleriz bişiler)Üjjsjsjsjjssjjs be yapıyorsun sen ?
Yalakalığı kes ve derhal istifa et!Etmeyecez (Kaan'a söyle salsın birinciliği)