Senmi gondereceksinGİDİCEKSİNİZ❗️❗️
Senmi gondereceksinGİDİCEKSİNİZ❗️❗️
Olmayacak duaya amin demenizi istifalar nerde?Neyi mesela
Ben göndericem sorun mu varSenmi gondereceksin
Hocam şöyle açıklayayım. Oyun ana ekranının altında bölmeler var oradan sağdan 3. olan yerde ordu bileşenleri var birde ordu kısmının yanında da ekonomi var oradan da vergi kas (fark yükseliyo)Bu ordunun yanındayız diyenler ordu kim ?
Batmak? Haaa kendinizden bahsediyorsunuz tamamBoşa çırpınma batıyosun alin
Ben göndericem bavullarınızı ben vericem sizeSenmi gondereceksin
❌️Olmayacak duaya amin demenizi istifalar nerde?
Çırpınanlar belli yazıkBatmak? Haaa kendinizden bahsediyorsunuz tamam
Xbxnbxbb yaw dur hele kasiyom zaten (nasıl yükseliyor yaw)Hocam şöyle açıklayayım. Oyun ana ekranının altında bölmeler var oradan sağdan 3. olan yerde ordu bileşenleri var birde ordu kısmının yanında da ekonomi var oradan da vergi kas (fark yükseliyo)
Göndersene bekliyorum hadiBen göndericem sorun mu var
Boş konuşanlar sizsiniz tamam anladık en cok siz direniyorsunuz en direnişçi sizsiniz istifanı göreyim şimdiEvet konuyu çok uzattınız istifa falan yok vazgeçin boş konuşuyorsunuz
Elinden geleni ardına koyma hadi bakalim kaç gram yüreğin varBen göndericem bavullarınızı ben vericem size
dasdsadas yükseliyo (500kya yakın)Xbxnbxbb yaw dur hele kasiyom zaten (nasıl yükseliyor yaw)
Kaç gram yüreğin mi var fnmfaömflsmflald istifanı göreyim çabuk.Elinden geleni ardına koyma hadi bakalim kaç gram yüreğin var
HAHAHAAHAHAHAHSHSHDHDDÇırpınanlar belli yazık
Alin hanım yormayın verin istifanizi hadiGöndersene bekliyorum hadi
Sen kimsin arkadaş partin hangisi ? Tarafın ne ?Ben göndericem bavullarınızı ben vericem size
Lütfen yorulurmusunAlin hanım yormayın verin istifanizi hadi