Altın Ok Darbe Duyurusu (3 Kişi İçeride)

aslan21

Özgürlük ve irade parti sözcüsü - Murat aslan
Vatandaş
Benim ağladığımı baskanonline tarihi görmedi. Kime ağlama dediğini bi sor soruştur istersen. Ben hiç ağlamadım ama çok ağlattım. Ingaaaaaa gitsin bu banane banane o oynarsa biz gideriz banane 😙
Ksmksm sadece izle kim ingaaaa diyormuş

Aydoğan74

Yeni Üye
Vatandaş
Halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde, en önemlisi sabır ve sükûnet duygularıyla hareket etmesini tavsiye eder, Ordumuzun yanında yer almasını rica ederim. Daha güçlü ve adil bir BaşkanOnline için, saygı ve selamlarımla.

Aydoğan74
Çorum Milletvekili

Ali Ergün

ALTIN OK| 49 . Dönem meclis başkanı 🏹
Vatandaş
Siz envanteri çoğaltmaktan ziyade karşınızda dimdik duran halka boşaltmakla meşgulsünüz. İşinizi yapın ülkeyi dış tehditlerden koruyun 😉
Senin gibi evde çizgi filim izlemiyoruz icraat yapıyoruz oyunu senin gibi kendini bilmez insanların elinden alıp millete nefes aldırmaya çalışıyoruz

Aydoğan74

Yeni Üye
Vatandaş
BaşkanOnline Halkına Duyuru;

İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde yansıtılanın aksine yaşadığımız demokratik, ekonomik ve hukuki sıkıntılar mevcuttur. Bu sıkıntıların çözümü için uyarılan gerekli makamların uyarı karşısındaki kayıtsızlığı askeri müdahaleyi mecburi kılmaktadır.
Halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde, en önemlisi sabır ve sükûnet duygularıyla hareket etmesini tavsiye eder, Ordumuzun yanında yer almasını rica ederim. Daha güçlü ve adil bir BaşkanOnline için, saygı ve selamlarımla.

Aydoğan74
Çorum Milletvekili