Benim ağladığımı baskanonline tarihi görmedi. Kime ağlama dediğini bi sor soruştur istersen. Ben hiç ağlamadım ama çok ağlattım. Ingaaaaaa gitsin bu banane banane o oynarsa biz gideriz bananeSende ağlama olurmu sonra üzülürüm ksskk
Benim ağladığımı baskanonline tarihi görmedi. Kime ağlama dediğini bi sor soruştur istersen. Ben hiç ağlamadım ama çok ağlattım. Ingaaaaaa gitsin bu banane banane o oynarsa biz gideriz bananeSende ağlama olurmu sonra üzülürüm ksskk
Anlamadıgınız içindir anliyana kadar derSen cevap veremiyorsun. Sadece istifa et diyebiliyorsun. Sende soru cevap yok sende soru ve kaçma var
Hemen vatandaşlıktan istifa ediyorumAnlamadıgınız içindir anliyana kadar der
Ksmksm sadece izle kim ingaaaa diyormuşBenim ağladığımı baskanonline tarihi görmedi. Kime ağlama dediğini bi sor soruştur istersen. Ben hiç ağlamadım ama çok ağlattım. Ingaaaaaa gitsin bu banane banane o oynarsa biz gideriz banane
Yazinin altindan gidermisin acmissin 1 levellik yeni hesap hic bir katkin yok gelmissin burda laf yapiyorsun ancak git hesabini yukselt birazHemen vatandaşlıktan istifa ediyorum
İzliyorumKsmksm sadece izle kim ingaaaa diyormuş
Sen zahmet etmeHemen vatandaşlıktan istifa ediyorum
SeneneYazinin altindan gidermisin acmissin 1 levellik yeni hesap hic bir katkin yok gelmissin burda laf yapiyorsun ancak git hesabini yukselt biraz
kendisini nimetten sayıyor kâle bi almaya gerek yok yicekler darbeyiKsmksm sadece izle kim ingaaaa diyormuş
Aaa hiç öyle bir iddaam olmadı ben 1 levellik bir hesabımkendisini nimetten sayıyor kâle bi almaya gerek yok yicekler darbeyi
dengiliye yazık oldu ya araya kaynadı hem ob seçimi gitti hem erzurumdaki görevi gitti adam 3 günde 2 makam kaybetti neyse 1 ay kafası rahat olacakkendisini nimetten sayıyor kâle bi almaya gerek yok yicekler darbeyi
seni nimetten saymıyorya anlamadın mıAaa hiç öyle bir iddaam olmadı ben 1 levellik bir hesabım
Aslan sen yeni başladın galibaseni nimetten saymıyorya anlamadın mı
dengiliye yazık oldu ya araya kaynadı hem ob seçimi gitti hem erzurumdaki görevi gitti adam 3 günde 2 makam kaybetti neyse 1 ay kafası rahat olacak
Senin gibi evde çizgi filim izlemiyoruz icraat yapıyoruz oyunu senin gibi kendini bilmez insanların elinden alıp millete nefes aldırmaya çalışıyoruzSiz envanteri çoğaltmaktan ziyade karşınızda dimdik duran halka boşaltmakla meşgulsünüz. İşinizi yapın ülkeyi dış tehditlerden koruyun
dengiliye yazık oldu ya araya kaynadı hem ob seçimi gitti hem erzurumdaki görevi gitti adam 3 günde 2 makam kaybetti neyse 1 ay kafası rahat olacak