Bakacağız sonunu görmeden İyi eğlen sende yargilanacaksinSonunu düşünen eğlenemez cengoooooo hade bakalım kim kimi yerse
Bakacağız sonunu görmeden İyi eğlen sende yargilanacaksinSonunu düşünen eğlenemez cengoooooo hade bakalım kim kimi yerse
Senin Cezanı Benden Önce Kesmişler Elveda Bürküt ba baysKes Bakalım Kesebiliyorsan
Bürküt ayakta dimdik Simdi siz düşününSenin Cezanı Benden Önce Kesmişler Elveda Bürküt ba bays
Yaw he he hadi bayBürküt ayakta dimdik Simdi siz düşünün
Ben bir masum halkimBakacağız sonunu görmeden İyi eğlen sende yargilanacaksin
Destekciler de yargılanacakBen bir masum halkim
Eyvah eyvah dur darbe için komutanlara gidiyim makam istiyim boşa yargılanmayayım bariDestekciler de yargılanacak
Sana 4 katı ceza 5 ay makam yasağıEyvah eyvah dur darbe için komutanlara gidiyim makam istiyim boşa yargılanmayayım bari
AhahhahahaSana 4 katı ceza 5 ay makam yasağı
Teşekkür ederim kardeşim sen nasilsin. Bugün karşı dayız yarın beraber oluruz önemli olan dost kalabilmek.
Yenilikçi Demokrasi benim için artık hiç bir zaman.Seviliyorsun darbenin olmadığı evrende inşallah bir gün diyelim ama ben değiştirmem partiyi sen gel
Yenilikçi Demokrasi benim için artık hiç bir zaman.
Standart oyunlarını canlandırmak için yaşasın darbe@KURT 77 Senin Darbeyle Falan Ne İşin Var Kurt Yakışmaz Sana Darbeyi Desteklemek Darbeden Yana Olmak
Zalime merhamet mazluma ihanettir NazmiKurt Oyun Zaten Standart Aksiyona Gerek Yok Cano Darbenin Ne Faydası Var Sana Milleti Görevinden Edip Kullanacaklar
O Konuda Haklısın Da Cano Bence Mazluma İhanet Edecekler BenceZalime merhamet mazluma ihanettir Nazmi