A
A K G
Ziyaretçi
etmezse nolur ?Ata Laflarına Dikkat Et Senin Abilerin Beni İyi Tanır Ben Abilerinle Muhatap Olurum Çoluk Çocukla İşim Yok Benim
etmezse nolur ?Ata Laflarına Dikkat Et Senin Abilerin Beni İyi Tanır Ben Abilerinle Muhatap Olurum Çoluk Çocukla İşim Yok Benim
Alin 1 hafta öncesine kadar sende bunlarla değilmiydin ?Kendi kendinize eğlenin azcık pes etmiyoruz
Ali Kerem Sen Kimsin Onu Bi Bileyim Avulkatıda Müdahil Oldu Konuyaetmezse nolur ?
Alin 1 hafta öncesine kadar sende bunlarla değilmiydin ?
Evet avukatıda dahil oldu başka soru ?Ali Kerem Sen Kimsin Onu Bi Bileyim Avulkatıda Müdahil Oldu Konuya
Ali Kerem Sen Git Abilerin Gelsin Darbe Yapacak Akıl Varmı Sizde Acaba Menfaat İçin Oynamayın Seni Bozarım Dünkü ÇocuksunEvet avukatıda dahil oldu başka soru ?
hadi boz beniAli Kerem Sen Git Abilerin Gelsin Darbe Yapacak Akıl Varmı Sizde Acaba Menfaat İçin Oynamayın Seni Bozarım Dünkü Çocuksun
Seni mesela kim iyi tanır söyle bakimAta Laflarına Dikkat Et Senin Abilerin Beni İyi Tanır Ben Abilerinle Muhatap Olurum Çoluk Çocukla İşim Yok Benim
friendly fireAlin 1 hafta öncesine kadar sende bunlarla değilmiydin ?
Darbeci bir zihniyetimiz olsaydı 18 değil 118 farkla olur makam sevdasıyla alacağımız koltuğu alırdık dostunu rakibini bilAlin 1 hafta öncesine kadar sende bunlarla değilmiydin ?
Bütün Oyun Tanır Beni Kadir Abin Daha İyi Tanır Boş Yapmayın O YüzdenSeni mesela kim iyi tanır söyle bakim
Darbeci bir zihniyetimiz olsaydı 18 değil 118 farkla olur makam sevdasıyla alacağımız koltuğu alırdık dostunu rakibini bil
Karakterin Bozuk Zaten Ona Şüphem Yokhadi boz beni
Nazmi her kelimenin baş harfini büyük yazınca senden korktuk asdasdasdadAli Kerem Sen Git Abilerin Gelsin Darbe Yapacak Akıl Varmı Sizde Acaba Menfaat İçin Oynamayın Seni Bozarım Dünkü Çocuksun
Karakterin Bozuk Zaten Ona Şüphem Yok
vaovvv baya bozuldum tüh nazmi beni bozdu oyunu silmeliyimKarakterin Bozuk Zaten Ona Şüphem Yok
Biz darbeyi desteklemediğimiz için ayrıldık ittifaktan zaten senin şuan olayı bana döndürmenin sebebi ne tam olarak ?Alin 1 hafta öncesine kadar sende bunlarla değilmiydin ?
Onu alırken ensesinden tutup atalımHalbuki seste baya hevesliydin.
Sakın istifa etme bizim seni almamızı bekle.
Siz daha birbirinizi yiyin hadiBiz darbeyi desteklemediğimiz için ayrıldık ittifaktan zaten senin şuan olayı bana döndürmenin sebebi ne tam olarak ?