Halbuki seste baya hevesliydin.
Sakın istifa etme bizim seni almamızı bekle.
Özellikle seni bekliyorum
Halbuki seste baya hevesliydin.
Sakın istifa etme bizim seni almamızı bekle.
Ali Kerem Git Sen Parkta Sallan Oyun Oynama Vaktin Gelmiş Darbe Falan Seni Aşar Boğulursun Dikkat Et Bakvaovvv baya bozuldum tüh nazmi beni bozdu oyunu silmeliyim
Sen lunaparkına geri dön hadiSiz daha birbirinizi yiyin hadi
Fatih Gel De Tutukla Unutma Halk Her Zaman GüçlüTutukla bunu.
ya boğsana nazmi ne çocuk çocuk laflar ediyorsun konuşacağına boğ had bekliyorumAli Kerem Git Sen Parkta Sallan Oyun Oynama Vaktin Gelmiş Darbe Falan Seni Aşar Boğulursun Dikkat Et Bak
Ali Kerem Boş Yapma Seni Bulurum Bak Ayağını Denk Al Çocukya boğsana nazmi ne çocuk çocuk laflar ediyorsun konuşacağına boğ had bekliyorum
Bulsana ?Ali Kerem Boş Yapma Seni Bulurum Bak Ayağını Denk Al Çocuk
sana ayırdığımız sürenin sonuna geldik Nazmi yavaştan seni dışarı alalım asdasdasdAli Kerem Boş Yapma Seni Bulurum Bak Ayağını Denk Al Çocuk
Tamam Bulunca Görücem Ben Seni Hatırlatırım Bu Lafını Gerçek Hayat Oyuna Benzemez Ben Sana Söyleyim Siz Önce Kadına Kıza Saygısızlık Yapmamayı Öğrenin Adam OlunBulsana ?
Biz darbeyi desteklemediğimiz için ayrıldık ittifaktan zaten senin şuan olayı bana döndürmenin sebebi ne tam olarak ?
Alırsın Enessana ayırdığımız sürenin sonuna geldik Nazmi yavaştan seni dışarı alalım asdasdasd
KomiksinKomutanımız olmadığı icin kaçtık diye düzelteyim ,
Kadına Yaptığım Bir Saygısızlığı Göster ?Tamam Bulunca Görücem Ben Seni Hatırlatırım Bu Lafını Gerçek Hayat Oyuna Benzemez Ben Sana Söyleyim Siz Önce Kadına Kıza Saygısızlık Yapmamayı Öğrenin Adam Olun
Öteki Çocuğun Yaptığı Saygısızlığıda Gördük Savunduğun ÇocuğunKadına Yaptığım Bir Saygısızlığı Göster ?
Yahu başkasını katma benim yaptığım saygısızlığı göster nazmi haydi benide bul bekliyorumÖteki Çocuğun Yaptığı Saygısızlığıda Gördük Savunduğun Çocuğun
Lqkwnqkwkqnsnwkqkdnsnsjdjdj