A
A K G
Ziyaretçi
yokMakam derdim yok her türlü makamı gördüm ve sahip oldum oyunda ben partimdeki makamlarda olmayı hak eden nice oyuncu ve kardeşlerim var
yokMakam derdim yok her türlü makamı gördüm ve sahip oldum oyunda ben partimdeki makamlarda olmayı hak eden nice oyuncu ve kardeşlerim var
Ya bu çöpten çıkan kediden korkan herif. Sadece darbe zamanı sesi çıkıyor sonra kayboluyor. Abileride gaz veriyor haliyleBir dur bakalım komutan olmakla uçak kullanmayı bilir olmuş bekliyorum daha gelmedi o uçak
Sen görmesende olur o kardeşlerimin hakkını ben göreyim yeterli bence gerek yok sen yorulma boşuna
tmSen görmesende olur o kardeşlerimin hakkını ben göreyim yeterli bence gerek yok sen yorulma boşuna
Uslubune dikkat et senin icin kotu olmasin istersen seninle seviyeli bir sekilde konusuyordum anladim ki ona layik bi adam degilsin kaybol simdi git kosende agla ne yapacagiz diyeYa bu çöpten çıkan kediden korkan herif. Sadece darbe zamanı sesi çıkıyor sonra kayboluyor. Abileride gaz veriyor haliyle
ALSLSJDJKSLLSJDJKSKAKDJDKDUslubune dikkat et senin icin kotu olmasin istersen seninle seviyeli bir sekilde konusuyordum anladim ki ona layik bi adam degilsin kaybol simdi git kosende agla ne yapacagiz diye
İstifa et alikerem
13 mayısta nasıl ağlamıştın ama, hiç sesin soluğun çıkmıyordu. Şimdi yürek yedin de karşıma geçip laf mı yetiştiriyorsun. Biraz daha büyümen lazımUslubune dikkat et senin icin kotu olmasin istersen seninle seviyeli bir sekilde konusuyordum anladim ki ona layik bi adam degilsin kaybol simdi git kosende agla ne yapacagiz diye
Gel aliyim aklini senin benim mi senin mi buyumen lazim laflarina bakarak sus sadece gorucem seni ben bi kac gune13 mayısta nasıl ağlamıştın ama, hiç sesin soluğun çıkmıyordu. Şimdi yürek yedin de karşıma geçip laf mı yetiştiriyorsun. Biraz daha büyümen lazım
Git yazmayı öğrende gel be, ciddiye alınacak biri değilsinGel aliyim aklini senin benim mi senin mi buyumen lazim laflarina bakarak sus sadece gorucem seni ben bi kac gune
referandumu sen değil OB meclis başkanına isterse iletir meclis başkanı bizde olsaydı ona ne kılıf uydurmaya calısacaktı acabaMevcut Milli Savunma Bakanıda Aynı şekilde darbe taraftarıdır. Ne Milli Savunma Bakanı Ne Oyun Başkanı Darbe Müdahale senaryosuna uymamaktadır. Kendi kendisine darbe yapan Kuvvet Komutanlarını durdurma ve halkın kararının alınması konusunda senaryo işletilememekte olup darbenin Oyun Yönetimi Tarafından Referanduma götürülmesini talep ediyor Oyun Yönetiminin Müdahale senaryosunun işletilmesi konusunda yönetimden cevap bekliyoruz.
nasıl oldugunu memleket biliyor gırıg boş yapma kastığın başkanlık puanlarının hesabını ver önce aralıksızMakam derdim yok her türlü makamı gördüm ve sahip oldum oyunda ben partimdeki makamlarda olmayı hak eden nice oyuncu ve kardeşlerim var
Hatırlatırim bu laflarini haberin olsun kucuk sey seniGit yazmayı öğrende gel be, ciddiye alınacak biri değilsin
Öğrenmelere başladın mı, aferin sanaHatırlatırim bu laflarini haberin olsun kucuk sey seni
Ben sana daha neler öğreticem bekle sen daha neler neler aklina gelmez seylerÖğrenmelere başladın mı, aferin sana
Yok bu okuduğunu da anlamıyorBen sana daha neler öğreticem bekle sen daha neler neler aklina gelmez seyler