Darbe Müdahale Senaryosu İtiraz 2 (4 Kişi İçeride)

E

Eren Bahti

Ziyaretçi
Ya bu çöpten çıkan kediden korkan herif. Sadece darbe zamanı sesi çıkıyor sonra kayboluyor. Abileride gaz veriyor haliyle 😂
Uslubune dikkat et senin icin kotu olmasin istersen seninle seviyeli bir sekilde konusuyordum anladim ki ona layik bi adam degilsin kaybol simdi git kosende agla ne yapacagiz diye

CMERTT

🦅
Vatandaş
Uslubune dikkat et senin icin kotu olmasin istersen seninle seviyeli bir sekilde konusuyordum anladim ki ona layik bi adam degilsin kaybol simdi git kosende agla ne yapacagiz diye
13 mayısta nasıl ağlamıştın ama, hiç sesin soluğun çıkmıyordu. Şimdi yürek yedin de karşıma geçip laf mı yetiştiriyorsun. Biraz daha büyümen lazım

E

Eren Bahti

Ziyaretçi
13 mayısta nasıl ağlamıştın ama, hiç sesin soluğun çıkmıyordu. Şimdi yürek yedin de karşıma geçip laf mı yetiştiriyorsun. Biraz daha büyümen lazım
Gel aliyim aklini senin benim mi senin mi buyumen lazim laflarina bakarak sus sadece gorucem seni ben bi kac gune

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mevcut Milli Savunma Bakanıda Aynı şekilde darbe taraftarıdır. Ne Milli Savunma Bakanı Ne Oyun Başkanı Darbe Müdahale senaryosuna uymamaktadır. Kendi kendisine darbe yapan Kuvvet Komutanlarını durdurma ve halkın kararının alınması konusunda senaryo işletilememekte olup darbenin Oyun Yönetimi Tarafından Referanduma götürülmesini talep ediyor Oyun Yönetiminin Müdahale senaryosunun işletilmesi konusunda yönetimden cevap bekliyoruz.
referandumu sen değil OB meclis başkanına isterse iletir meclis başkanı bizde olsaydı ona ne kılıf uydurmaya calısacaktı acaba :D