Hangi halk halk darbeye karşıHalk şanlı ordunun yanında darbeye evet
Halk derken Altın oku diyorsan siz darbecisiniz zaten
Hangi halk halk darbeye karşıHalk şanlı ordunun yanında darbeye evet
Sende hazır partiye konmayı çok seviyorsun. Ben bişey diyor muyumMert parayı sever onu alabilirsin beni alamazsın
cimere yaz cimere sakın arama ha o titrek sesinden hiçbir sey anlamazlar"Oyun içerisinde aylardır süre gelen ittifaklar arasında yapılan dengesiz anlaşmalar, başka platformlarda edilen küfürler, siyasi bir söz verip sözünde durmayan partiler, forumu ve oyunu bir oyun alanından çıkartıp süregelen hakaretler, oyunu yönetimini ithamlar, seçim kaybedince tebrik bile etmeyen partiler; "
Bu alana dikkat cekmek isterim benim bildiğim ve yönetiminde söylediği "ittifaklarınizi Tanımıyoruz, 3. Şahıs uygulamalardaki hakaret argo kelimeler bizi ilgilendirmez dediğini hepimiz biliyoruz eğer ki bu sebeple darbe yapılıyorsa buda oyun yönetiminin üstünlüğünü yok saymaktır düşüncem bu şekilde
@BaşkanOnline
Manipülasyon yapma oyunda rol play kapsamında vikide hersey yazılmıştır konuyu saptırmayın"Oyun içerisinde aylardır süre gelen ittifaklar arasında yapılan dengesiz anlaşmalar, başka platformlarda edilen küfürler, siyasi bir söz verip sözünde durmayan partiler, forumu ve oyunu bir oyun alanından çıkartıp süregelen hakaretler, oyunu yönetimini ithamlar, seçim kaybedince tebrik bile etmeyen partiler; "
Bu alana dikkat cekmek isterim benim bildiğim ve yönetiminde söylediği "ittifaklarınizi Tanımıyoruz, 3. Şahıs uygulamalardaki hakaret argo kelimeler bizi ilgilendirmez dediğini hepimiz biliyoruz eğer ki bu sebeple darbe yapılıyorsa buda oyun yönetiminin üstünlüğünü yok saymaktır düşüncem bu şekilde
@BaşkanOnline
Parti ismimizi söylerken dikkat et altından kalkamayacağın cümleler kullanmaHangi halk halk darbeye karşı
oyun kurallarını yok saymak , işleyişe uymamak , yönetimi tehdit edip itham etmek (öğlenki gibi) bunlarda yönetimi yok saymaktır hadi ağla biraz"Oyun içerisinde aylardır süre gelen ittifaklar arasında yapılan dengesiz anlaşmalar, başka platformlarda edilen küfürler, siyasi bir söz verip sözünde durmayan partiler, forumu ve oyunu bir oyun alanından çıkartıp süregelen hakaretler, oyunu yönetimini ithamlar, seçim kaybedince tebrik bile etmeyen partiler; "
@BaşkanOnline
Seni bizzat ben alıcam.Hangi halk halk darbeye karşı
Timam . Bekliyecem seni, bekletmeden gel tamam mı ajancıkcıkSeni bizzat ben alıcam.
Sanada patates gönderiyorum soy onuTimam . Bekliyecem seni, bekletmeden gel tamam mı ajancıkcık
Merak etme altında kalmamParti ismimizi söylerken dikkat et altından kalkamayacağın cümleler kullanma
TamamSanada patates gönderiyorum soy onu
Kardeşim seni kaale bile almıyoz neyin kafasini yasiyon mikrofon acamayan adama bak sencimere yaz cimere sakın arama ha o titrek sesinden hiçbir sey anlamazlar
Aynen kral belliManipülasyon yapma oyunda rol play kapsamında vikide hersey yazılmıştır konuyu saptırmayın
Bunu diyenler bizimki ile dalga geçiyorsa sorun yok devam ederizParti ismimizi söylerken dikkat et altından kalkamayacağın cümleler kullanma
Manipülasyon yapmıyorum hersey ortada yönetimin varlığı hiçe sayılıyorManipülasyon yapma oyunda rol play kapsamında vikide hersey yazılmıştır konuyu saptırmayın
Xjsjsnsnajajssjdn hep boş şeylerle uğraşırdın yine devam değişiklik yok yazık gel partide sana bi yer vericem gel shsjsndjdjdjdjSende hazır partiye konmayı çok seviyorsun. Ben bişey diyor muyum
Bahse konu boş şeyler sensen haklısın slskkdksskksdk sana harcadığım zamanıma yazık, baktık büyüttük bizim sayemizde bi yerlere geldin, ama karşılığı koca bir nankörlük seni partiden nasıl def ettiğimde ayrı bi konuXjsjsnsnajajssjdn hep boş şeylerle uğraşırdın yine devam değişiklik yok yazık gel partide sana bi yer vericem gel shsjsndjdjdjdj