6 Ağustos 2024 Darbe Bildirisi - GKB (10 Kişi İçeride)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
"Oyun içerisinde aylardır süre gelen ittifaklar arasında yapılan dengesiz anlaşmalar, başka platformlarda edilen küfürler, siyasi bir söz verip sözünde durmayan partiler, forumu ve oyunu bir oyun alanından çıkartıp süregelen hakaretler, oyunu yönetimini ithamlar, seçim kaybedince tebrik bile etmeyen partiler; "

Bu alana dikkat cekmek isterim benim bildiğim ve yönetiminde söylediği "ittifaklarınizi Tanımıyoruz, 3. Şahıs uygulamalardaki hakaret argo kelimeler bizi ilgilendirmez dediğini hepimiz biliyoruz eğer ki bu sebeple darbe yapılıyorsa buda oyun yönetiminin üstünlüğünü yok saymaktır düşüncem bu şekilde
@BaşkanOnline

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
"Oyun içerisinde aylardır süre gelen ittifaklar arasında yapılan dengesiz anlaşmalar, başka platformlarda edilen küfürler, siyasi bir söz verip sözünde durmayan partiler, forumu ve oyunu bir oyun alanından çıkartıp süregelen hakaretler, oyunu yönetimini ithamlar, seçim kaybedince tebrik bile etmeyen partiler; "

Bu alana dikkat cekmek isterim benim bildiğim ve yönetiminde söylediği "ittifaklarınizi Tanımıyoruz, 3. Şahıs uygulamalardaki hakaret argo kelimeler bizi ilgilendirmez dediğini hepimiz biliyoruz eğer ki bu sebeple darbe yapılıyorsa buda oyun yönetiminin üstünlüğünü yok saymaktır düşüncem bu şekilde
@BaşkanOnline
cimere yaz cimere sakın arama ha o titrek sesinden hiçbir sey anlamazlar

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

@BaşkanOnline
Manipülasyon yapma oyunda rol play kapsamında vikide hersey yazılmıştır konuyu saptırmayın

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş

@BaşkanOnline
oyun kurallarını yok saymak , işleyişe uymamak , yönetimi tehdit edip itham etmek (öğlenki gibi) bunlarda yönetimi yok saymaktır hadi ağla biraz

muratb

Yeni Üye
Vatandaş
Şu darbecikleri pistten çekin gitsinler kumda oynasınlar burası çocuk parkı değil dağılın bakim

# Darbeye Hayır

arda3

Üye
Vatandaş
Oyun başkanını meclisten tam yetki için oylama başlatmaya, kuvvet komutanlarını ve genel kurmay başkanını darbeden çekilmeye davet ediyorum. Kendi çıkarlarınızı düşünmekten vazgeçin artık...

CMERTT

🦅
Vatandaş
Xjsjsnsnajajssjdn hep boş şeylerle uğraşırdın yine devam değişiklik yok yazık gel partide sana bi yer vericem gel shsjsndjdjdjdj
Bahse konu boş şeyler sensen haklısın slskkdksskksdk sana harcadığım zamanıma yazık, baktık büyüttük bizim sayemizde bi yerlere geldin, ama karşılığı koca bir nankörlük 😃 seni partiden nasıl def ettiğimde ayrı bi konu 😶