Yazıklar Olsun... (6 Kişi İçeride)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Sana mı aklıyacağım kendimi, hiç gerek duymuyorum.
Bana ne aklıcan birader sizin ne olduğunuz belli oldu zaten. Falanı filan sal da referandum çağrısı yap. Ondan sonra bakalım halk darbeden yana mı demokrasiden yana mı görelim. O zaman güçleri varsa yapsınlar darbeyi. Sende boşa ağlanıp durma haydee

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saklayacak bir durum yok ortada, darbe faaliyetini desteklediğimi doğuracağı sonuçları görmek istediğimi aylar öncesinden söylemiştim.. Şimdi ucu bana dokunuyor diye aksini mi iddia edeceğim.
ob olarak hür iradenizle darbeyi onaylayadabilirsiniz redde edebilirsiniz kimse size birşey diyemez bu hak maalesef kimsede yok yönetim dahil :D

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Bana ne aklıcan birader sizin ne olduğunuz belli oldu zaten. Falanı filan sal da referandum çağrısı yap. Ondan sonra bakalım halk darbeden yana mı demokrasiden yana mı görelim. O zaman güçleri varsa yapsınlar darbeyi. Sende boşa ağlanıp durma haydee
Neymişiz biz.? Bildiğinizi bizde bilelim

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Saklayacak bir durum yok ortada, darbe faaliyetini desteklediğimi doğuracağı sonuçları görmek istediğimi aylar öncesinden söylemiştim.. Şimdi ucu bana dokunuyor diye aksini mi iddia edeceğim.
O zaman artık darbeyi desteklemiyormuş gibi post atmayacaksın.

ArdaKs

Vatandaş
halk da biziz seçim de biziz diktatör de biziz kardesim otur kenarda bu oyundaki figuranlık görevini yapan partinle izlemeye devam et
Böyle devam et. Yalnız profilden Atatürk'ü kaldır, Avusturyalı bir ressam daha çok yakışır.

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
onlar jöle gibi adam sever abim dik duruşa alerjileri var, darbe yiyen birinin bile kendilerini tercih etmeyeceği kadar aciz ve rezil durumda olduklarının farkına vardıkları gün onları eğitebilmeye başlarız

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Böyle devam et. Yalnız profilden Atatürk'ü kaldır, Avusturyalı bir ressam daha çok yakışır.
hahaha ikisinden sadece bir tanesi seçim ile iktidara geçti sen tarihe hangi noktadan bakıyorsun bana onu söyle.bunu konuşacağımız yer bu forum değil, çok bilgin de olduğunu sanmıyorum, dengin olan dostlarımızla güzel güzel rpni yap haddini fazla aşma.

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Yazık koskoca oyun başkanın düştüğü duruma bak wşxlejdjej ya bari biraz heyecan katsaydın desen ki ben böyle değildim partim böyle olmasını istedi deseydin bu bile daha inandırıcı gelir 😂😂
Benim düştüğüm bir durum yok, şahsıma karşı mahçup duruma düşecek sözler söylemekten bir adım geri durmanı tavsiye ederim 🫡

ArdaKs

Vatandaş
hahaha ikisinden sadece bir tanesi seçim ile iktidara geçti sen tarihe hangi noktadan bakıyorsun bana onu söyle.bunu konuşacağımız yer bu forum değil, çok bilgin de olduğunu sanmıyorum, dengin olan dostlarımızla güzel güzel rpni yap haddini fazla aşma.
Avusturyalı ressam seçimle geçti, Atatürk ülke zor durumdayken MECLİS desteği ile başa geçti. Yalnız Atatürk'ün faşizme karşı lafını bilmiyorsun herhalde. Yine bu ikisinden sadece birisi faşist ve diktatörlük yanlısı. Dikkatini çekerim.

Ahmet Tükenmez

Yenilikçi Demokrasi Üyesi
Vatandaş
" Çelme yakından gelince; insan düştüğüne yanamıyor, düşürene yandığı kadar"

Selamlar Başkan Online ailesinin tüm fertleri. Bugün gün boyunca gelişmeleri sessiz sedasız takip etmekteydim.
Darbe muhabbetinin sadece forumu canlı tutmak, herkesi tetikte tutmak adına asparagas bir olay olarak yorumladım ta ki gelinen son duruma kadar. Kurmuş olduğum ve bugünlere getirmekte emeklerinin olduğu ancak adı artık lekelenen Altın Ok partisinden ayrıldığımı duyurmak belki de vicdanıma bir nebze su serpmektedir.
Sözüm ona davalarında bana inanarak yola çıkanlar varsa; kusura bakmasınlar bugüne kadar yaratmış olduğum bir karakter var ve bu çizgimi sizlerin hırsına alet etmeyeceğim.

Asparagas olduğunu düşünerek hareket ettiğim bu durumda; köpek yakıştırması da gördüm, hain yakıştırması da. Yakın zaman da mazisi olan parti Bozkurt Harekat dahil olmakla beraber saygı duyulan bir isim olmama rağmen, sizlere ne yapmış olabilirim ki beni bu durumlara yakışık gördünüz.

Elinizden geleni ardınıza koymayınız. Sadece bu güne kadar yaşanmışlıklar hatrına referandum istemiyorum, ben olmadan neler yapabileceğinizi görmek istiyorum.

Saygılar..
Flash tv böyle oyunculuk görmedi başkanım

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
referandum istemiyorsan murat başkan konu kapanmıştır itirazlar boşa darbe gerçekleşme senaryosundan devam edebiliriz yarın

KURT 77

Üye
Vatandaş
referandum istemiyorsan murat başkan konu kapanmıştır itirazlar boşa darbe gerçekleşme senaryosundan devam edebiliriz yarın
Yav öyle tabi itiraz yapanlarda biliyor sonucu da işte kolay yenilgi olmasın hesabi yoksa darbe yapılmış kime yapıldığı kimin Umrumda veya hangi kuralda kime yapılacağı yazıyor