Yazıklar Olsun... (12 Kişi İçeride)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Karakter ? Telefonda Benle nasıl konuştuğunuda herkese anlatır mısın 😅
Ya sen harbi şizofrensin kral sana gel oyun başkanlığı verelim dedik ilgini çekti söz verdiğim yer var dedin düşündün ettin sonra olmayınca gidip öbür tarafa oyaladım onları falan dedin. Bunlar ifşa olunca da beni aradın baktım içi boş konuşuyorsun işim var dedim kapattım. Yok yanlış anladınız yok şöyle böyle oldu demedin mi güzel kardeşim bana telefonda sen 😅 yazdığı cümleye bak valla işiniz gücünüz kolpa be

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Sen çok akıllısın galiba yasin Üst perdeden konuşayım Altan laf sokayım veya alttan hakaret edeyim 😅 sizin yapınız İşte tamda bu Tartışmayı bilmiyorsunuz Tartisamiyorsunuz Ezilip Kalınca da Bel altı vurmaya Çalışıyorsunuz 😅
neyi tartısalım seninle cengiz 15 20 oy toplar kendini vitrine koyarsın satın alan kullanır tüketir çöpe atar geri toplarsın. eskiden güzel basarıların varmıs eline saglık şuan maşa bile değilsin dengimiz hiç değilsin

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yaw ben seni kaideye alıp görüşmüyorum bile Çok şükür ki sen kimsin 😅
E numaramı niye istedin o zaman gülüm konuştun ettin kapatmasam susmuyordun😅 bırak bu ayakları cengo tanıyoruz birbirimizi. Artık millete oynama tribüne oynama bir şey değilsin bir şey de olamazsın zamanla millet de görür zaten

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Ya sen harbi şizofrensin kral sana gel oyun başkanlığı verelim dedik ilgini çekti söz verdiğim yer var dedin düşündün ettin sonra olmayınca gidip öbür tarafa oyaladım onları falan dedin. Bunlar ifşa olunca da beni aradın baktım içi boş konuşuyorsun işim var dedim kapattım. Yok yanlış anladınız yok şöyle böyle oldu demedin mi güzel kardeşim bana telefonda sen 😅 yazdığı cümleye bak valla işiniz gücünüz kolpa be
Hay senin gibi yalancıya bak hele Utan utan yaşından başından utan Hadsiz seni

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
neyi tartısalım seninle cengiz 15 20 oy toplar kendini vitrine koyarsın satın alan kullanır tüketir çöpe atar geri toplarsın. eskiden güzel basarıların varmıs eline saglık şuan maşa bile değilsin dengimiz hiç değilsin
Hahaahahahahshshs

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Anladım senin kullanma kılavuzu süresi dolmuş iki kuruş vereyim de git yenisini al öyle gel

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hay senin gibi yalancıya bak hele Utan utan yaşından başından utan Hadsiz seni
Valla şaşırmıyorum artık senden bekleneceklerin sınırı yok. Utanma da yok sende. Ancak çoluk çocuğu etkilersin cengiz şimdi bak işine

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Güle güle Ama sana şunu soylim sakin elini ardına koyma yapamacagin şeyin arkasında durup boş boş konuşma
Baba sen ne anlatıyon yapamayacağım bir şey konuşmaıdm ki zaten ne diyosun ne alaka şimdi sırf laf olsun diye konuşuyorsun😅 en racon sensin cengiz buralarda düştü masken hadi showunu başka yerde yap abisi