A
A K G
Ziyaretçi
karşılıksız kalmaz bu sefer amaIstiyormusun yine
karşılıksız kalmaz bu sefer amaIstiyormusun yine
Ya sen harbi şizofrensin kral sana gel oyun başkanlığı verelim dedik ilgini çekti söz verdiğim yer var dedin düşündün ettin sonra olmayınca gidip öbür tarafa oyaladım onları falan dedin. Bunlar ifşa olunca da beni aradın baktım içi boş konuşuyorsun işim var dedim kapattım. Yok yanlış anladınız yok şöyle böyle oldu demedin mi güzel kardeşim bana telefonda sen yazdığı cümleye bak valla işiniz gücünüz kolpa beKarakter ? Telefonda Benle nasıl konuştuğunuda herkese anlatır mısın
Yiyorsa bakalımkarşılıksız kalmaz bu sefer ama
benim yiyor senin yermiYiyorsa bakalım
neyi tartısalım seninle cengiz 15 20 oy toplar kendini vitrine koyarsın satın alan kullanır tüketir çöpe atar geri toplarsın. eskiden güzel basarıların varmıs eline saglık şuan maşa bile değilsin dengimiz hiç değilsinSen çok akıllısın galiba yasin Üst perdeden konuşayım Altan laf sokayım veya alttan hakaret edeyim sizin yapınız İşte tamda bu Tartışmayı bilmiyorsunuz Tartisamiyorsunuz Ezilip Kalınca da Bel altı vurmaya Çalışıyorsunuz
E numaramı niye istedin o zaman gülüm konuştun ettin kapatmasam susmuyordun bırak bu ayakları cengo tanıyoruz birbirimizi. Artık millete oynama tribüne oynama bir şey değilsin bir şey de olamazsın zamanla millet de görür zatenYaw ben seni kaideye alıp görüşmüyorum bile Çok şükür ki sen kimsin
Hay senin gibi yalancıya bak hele Utan utan yaşından başından utan Hadsiz seniYa sen harbi şizofrensin kral sana gel oyun başkanlığı verelim dedik ilgini çekti söz verdiğim yer var dedin düşündün ettin sonra olmayınca gidip öbür tarafa oyaladım onları falan dedin. Bunlar ifşa olunca da beni aradın baktım içi boş konuşuyorsun işim var dedim kapattım. Yok yanlış anladınız yok şöyle böyle oldu demedin mi güzel kardeşim bana telefonda sen yazdığı cümleye bak valla işiniz gücünüz kolpa be
Hahaahahahahshshsneyi tartısalım seninle cengiz 15 20 oy toplar kendini vitrine koyarsın satın alan kullanır tüketir çöpe atar geri toplarsın. eskiden güzel basarıların varmıs eline saglık şuan maşa bile değilsin dengimiz hiç değilsin
Anladım senin kullanma kılavuzu süresi dolmuş iki kuruş vereyim de git yenisini al öyle gelneyi tartısalım seninle cengiz 15 20 oy toplar kendini vitrine koyarsın satın alan kullanır tüketir çöpe atar geri toplarsın. eskiden güzel basarıların varmıs eline saglık şuan maşa bile değilsin dengimiz hiç değilsin
Dene bakalımbenim yiyor senin yermi
önce sen hatrım kalırDene bakalım
Valla şaşırmıyorum artık senden bekleneceklerin sınırı yok. Utanma da yok sende. Ancak çoluk çocuğu etkilersin cengiz şimdi bak işineHay senin gibi yalancıya bak hele Utan utan yaşından başından utan Hadsiz seni
Cengiz sen git patates soy hadi. Başka bir iş yaptığın yok zatenAnladım senin kullanma kılavuzu süresi dolmuş iki kuruş vereyim de git yenisini al öyle gel
güzel güzel en azından öğrenmeye açıksın demek ki ilk önce seni eğiteceğizAnladım senin kullanma kılavuzu süresi dolmuş iki kuruş vereyim de git yenisini al öyle gel
Güle güle Ama sana şunu soylim sakin elini ardına koyma yapamacagin şeyin arkasında durup boş boş konuşmaValla şaşırmıyorum artık senden bekleneceklerin sınırı yok. Utanma da yok sende. Ancak çoluk çocuğu etkilersin cengiz şimdi bak işine
Kimliği belirsiz multi seniCengiz sen git patates soy hadi. Başka bir iş yaptığın yok zaten
asdasfsdgsdgsdgCengiz sen git patates soy hadi. Başka bir iş yaptığın yok zaten
Seni ve sizi eğiten benim abilerine sor bakayımgüzel güzel en azından öğrenmeye açıksın demek ki ilk önce seni eğiteceğiz
Gel sende gel Eksik kaldın uzaktan gülmeasdasfsdgsdgsdg
Baba sen ne anlatıyon yapamayacağım bir şey konuşmaıdm ki zaten ne diyosun ne alaka şimdi sırf laf olsun diye konuşuyorsun en racon sensin cengiz buralarda düştü masken hadi showunu başka yerde yap abisiGüle güle Ama sana şunu soylim sakin elini ardına koyma yapamacagin şeyin arkasında durup boş boş konuşma