vallahi 500 kromozomlu zeka seviyeleri eğrelti otuyla kapışan zigotlardan bıktım artıkHocam boş ver bukalemun o ortama göre renk değiştirir. Çok takma
vallahi 500 kromozomlu zeka seviyeleri eğrelti otuyla kapışan zigotlardan bıktım artıkHocam boş ver bukalemun o ortama göre renk değiştirir. Çok takma
Vay başlanım hoş gelmişsiz sefalar getirmişsiz nerdeydiniz ?He canım ciğerim söyle
Kendini yorma boșverŞöyle söylemleriniz gerçekten seviyenizin ne kadar düşük olduğunu belli ediyo kanka, oyun bu rp yapıyoz. Oyunda bir tarafız diye utanmaz mı olduk. Hem bunu kuran adamla iletişim kuracam sen neden atlıyosun illa tartışmamı çıksın
Birilerine fazla yol verdik yönetimde 2 gün bize yol verdiVay başlanım hoş gelmişsiz sefalar getirmişsiz nerdeydiniz ?
Jadgkshdkshdjsh
Yarın Altın Ok sizi de satarsa görürsünüz o zaman (işler boş mu ?)Kim yargılayacak şöyle bakim
Birilerine fazla yol verdik yönetimde 2 gün bize yol verdi
Sana mı geliyim önerin var mıE tabi vae avukata herkesin ihtiyacı var yarın öbür gün yargılanacaksın başkan. O zaman gelirsin
Bana atacak sen dur @Kaan_ÇelikYarın Altın Ok sizi de satarsa görürsünüz o zaman (işler boş mu ?)
Yapacak bişi yok reis,vallahi 500 kromozomlu zeka seviyeleri eğrelti otuyla kapışan zigotlardan bıktım artık
Başkan bizim yörede yol büyüyündür su küçüğün derler. Siz doğru olanı yapmışsınız bize yol vermekle.Birilerine fazla yol verdik yönetimde 2 gün bize yol verdi
Başkan bizim yörede yol büyüyündür su küçüğün derler. Siz doğru olanı yapmışsınız bize yol vermekle.
Bana atacak sen dur @Kaan_Çelik
Doldu be :/işler boş mu
Başkanım iyisiniz hemen anladınız inceyi fena mı yapmışlar büyüklerine yol vermişler
Sen nerelesin söyle bakim aslanımBaşkan bizim yörede yol büyüyündür su küçüğün derler. Siz doğru olanı yapmışsınız bize yol vermekle.
Kars derler adına o yöreninSen nerelesin söyle bakim aslanım
Asil sen nerelisin özgürlüğün özgür savaşçısı ?Sen nerelesin söyle bakim aslanım
Kanka isminidemi okumadın beAsil sen nerelisin özgürlüğün özgür savaşçısı ?
Okudum. O yörese yerli yoktur orta asiyadan ve anadolunun çeşitli yerlerinden gidenler var. Muhtemelen başkanımız yörüktürKanka isminidemi okumadan be
Boşalırsa yollaDoldu be :/
Neredeysen karşında olucambu velet kim sürekli benle uğraşmaya çalışıyor