TmmBoşalırsa yolla
TmmBoşalırsa yolla
Bsbndnwndj elim.varmadii@E Y M E N B S M yakalandın shdhsjhdjshdj (beğendiğini gördüm)
Sesiniz kesildi diyorum kaçtınız sandım ama sabaha kaçarsınızHe canım ciğerim söyle
Sabah burda olSesiniz kesildi diyorum kaçtınız sandım ama sabaha kaçarsınız
Yarın evinden ejderle alıcam seni bekleeeSesiniz kesildi diyorum kaçtınız sandım ama sabaha kaçarsınız
JsgdjshdjshjdYarın evinden ejderle alıcam seni bekleee
Sjsjjsjsjsjsj tamam gel ata41 den patates geliyor kafana kafana atarim gel patatesle kovalarım seni bilesinnYarın evinden ejderle alıcam seni bekleee
Burdayım be burdayım sizde burdamısınSabah burda ol
Bizde buradayızBurdayım be burdayım sizde burdamısın
Kanka sen darbeye karşı söylediğin her sözde aklıma 46. Dönem mv sonucunda attığın general aklıma geliyo sjdhkshd nolur sen darbeye karşı bişi demeYa nerede bu Tutuk ? Çıksın halkın karşısına taşlayalım
Furkan başkan nerelerde ? Gözükmüyor formda hiç başkanımBurdayım be burdayım sizde burdamısın
Seçim kazanırsa gelir oFurkan başkan nerelerde ? Gözükmüyor formda hiç başkanım
O yalnışlıkla oldu birkere ayıp çok ayıpKanka sen darbeye karşı söylediğin her sözde aklıma 46. Dönem mv sonucunda attığın general aklıma geliyo sjdhkshd nolur sen darbeye karşı bişi deme
Türk Budun öğle ucuz bir parti değil kralların partisi )) Şampiyonaların partisi )))Seçim kazanırsa gelir o
Sen nasıl düşman ittifakla iş yaparsın ? Yakıştıramadım (bana at bana burdayım be burdayım)
Yanlış biliyorsun, git öğrende gelTürk Budun öğle ucuz bir parti değil kralların partisi )) Şampiyonaların partisi )))
Kabul plsSen nasıl düşman ittifakla iş yaparsın ? Yakıştıramadım (bana at bana burdayım be burdayım)
Tmm şimdi başka konuya lütfenYanlış biliyorsun, git öğrende gel