YaYok cnm Allah Allah bak sen yaw
YaYok cnm Allah Allah bak sen yaw
Abi halk derken altın ok (darbeci halkı) u söylüyorYok cnm Allah Allah bak sen yaw
He tmm Ozamn sıkıntı yok kardeşim ozman gece eğlenceye devam ediyoruzAbi halk derken altın ok (darbeci halkı) u söylüyor
Altın ok ve darbeci halk dediğin kişiler seçim üstüne seçim kazanan taraftır daha doğrusu en büyük ve sağlam ittifak üyesidir ve bu kadar seçim kazanan bir taraf askeri kalkışması yine bir halk ayaklanmasıdır.Abi halk derken altın ok (darbeci halkı) u söylüyor
Biz hep secimi kazan partiyiz sadece bikaç dönem geri çekildik bebelerde sevinsin diyeAltın ok ve darbeci halk dediğin kişiler seçim üstüne seçim kazanan taraftır daha doğrusu en büyük ve sağlam ittifak üyesidir ve bu kadar seçim kazanan bir taraf askeri kalkışması yine bir halk ayaklanmasıdır.
Geri mi çekildinizBiz hep secimi kazan partiyiz sadece bikaç dönem geri çekildik bebelerde sevinsin diye
Birazda siz sevinin diyeGeri mi çekildiniz
Karşımıza bıraktığınız adaylar kimdi gözden çıkardığınız üyeleriniz mi ?Birazda siz sevinin diye
Hadi kardeşim hadi işine bak sana laf yetistirem başka kapıyaKarşımıza bıraktığınız adaylar kimdi gözden çıkardığınız üyeleriniz mi ?
Sizin ile samimi değilim kardeşim kelimesi kullanıyorsunuz tahminimce sizden küçük değilimdir. İlk olarak sizin ile aynı fikre sahip olan başkanım da bebeler kelimesini kullandı. Ben bir soru sordum size sadece geri çekilmişsiniz ya karşımıza çıkardığını adaylar gözden çıkardığınız başkanlarmıydı hem de üyeleriniz haberi var mı boşuna emek verdikleri hem de boş oy attıklarından.Hadi kardeşim hadi işine bak sana laf yetistirem başka kapıya
Darbe demokrasi için gerekti ve bizde yaptık. Sizin gözünüzü boyayıp sizi aldatan adını anmak istemediğim bazı vekiller var ki onlar gerçek demokrasi karşıtlarıdır.Sizde darbeden geri çekilmezseniz halkın gücünü göreceksiniz
En son küçümsediğinizde meclis camlarındaki manzara şuydu:Yok cnm Allah Allah bak sen yaw
Biz tanklarımızla mutluyuz sağolunBirazda siz sevinin diye
Kardeşim kelimesi saygı yi ifade eder ister yaşın büyük olsun ister küçük olsun diğer kişi beni ilgilendirmiyor burda konuşmak boşuna hadi yolun açık olsun bana bulaşmaSizin ile samimi değilim kardeşim kelimesi kullanıyorsunuz tahminimce sizden küçük değilimdir. İlk olarak sizin ile aynı fikre sahip olan başkanım da bebeler kelimesini kullandı. Ben bir soru sordum size sadece geri çekilmişsiniz ya karşımıza çıkardığını adaylar gözden çıkardığınız başkanlarmıydı hem de üyeleriniz haberi var mı boşuna emek verdikleri hem de boş oy attıklarından.
Hangi kelime saygıyı ifade eder biliyorum ama hadi burda bitsin atışmamız.Kardeşim kelimesi saygı yi ifade eder ister yaşın büyük olsun ister küçük olsun diğer kişi beni ilgilendirmiyor burda konuşmak boşuna hadi yolun açık olsun bana bulaşma