Darbeye hayır diyoruz istifa etmiyoruz (1 Kişi İçeride)

_ÖFG_

Yeni Üye
Vatandaş
Kardeşim kelimesi saygı yi ifade eder ister yaşın büyük olsun ister küçük olsun diğer kişi beni ilgilendirmiyor burda konuşmak boşuna hadi yolun açık olsun bana bulaşma
Hem ilk kendiniz parti üyemize cevap yazıyorsunuz sonra bana bulaşma diyorsunuz. Zaten siz sahte demokratların(demokrasi savunucusu anlamında siyasi değil) sağı solu belli olmaz. Bizim yolumuzu açanlar sizler değilsiniz, gerçekleşmeyecek vaatlerle insanları yanına çekip sonra hepsini tek bırakan vekiller hiç değildir. Saygı sınırları içerisinde yanıt verirseniz çok sevdiğiniz DEMORASİ şartlarını da yerine getirmiş olursunuz.
Saygılarla...

YUNUS EMRE KORKUT

GÖK TENGRİ BİZ MENEN ⚡BATUGA HAN ⚡
43. Dönem Oyun Başkanı
Hem ilk kendiniz parti üyemize cevap yazıyorsunuz sonra bana bulaşma diyorsunuz. Zaten siz sahte demokratların(demokrasi savunucusu anlamında siyasi değil) sağı solu belli olmaz. Bizim yolumuzu açanlar sizler değilsiniz, gerçekleşmeyecek vaatlerle insanları yanına çekip sonra hepsini tek bırakan vekiller hiç değildir. Saygı sınırları içerisinde yanıt verirseniz çok sevdiğiniz DEMORASİ şartlarını da yerine getirmiş olursunuz.
Saygılarla...
Sen ne anlatıyorsun be abi

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Sizin dediginiz şeyler zaten realiteye aykırıdır, halk bir yerde kararını vermiş ilerdede verir siz bunu gasp ederek elinden alıyorsunuz sonra gelip Halk ordunun yanında diyorsunuz yok öyle iş. Ne kadar köfte o kadar ekmek

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Benim oyum ile gelmiş kişiler günü gelince ceketimi alıp gidiyorum söylüyorsa oy vermiş olan biri olarak seçmediğim kişilerin atama ile makamlara getirmesini tasvip etmem. İstifaya çağırdık gelmediler o zaman halkı koruyan ordu göreve gelir.

özgür2655

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Halk ordunun yanında nasıl oluyor, sandıkta kararını vermiş siz bunu gasp ediyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 17092
@BaşkanOnline oyunda gerçek hayat siyaseti yaparak oyunun tadı kaçıran gereksiz kimine göre küfuür argo sayılacak derecede vidyolar paylaşanlara karşı tölerans sağlanmaması gerekmektedir gereğinin yapılmasını rica ediyoruz aksi taktirde @BaşkanOnline ekibininde ister istemez gerçek hayat siyaseti yaparak oyunun tamamen tadının kaçmasına ve birçok oyuncunun oyunu bırakıcak derecede sinirlenmesi ve oyundan soğuması muhtemeldir bu ciddi konu hakkında acilen gereken yapılmalıdır

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
@BaşkanOnline oyunda gerçek hayat siyaseti yaparak oyunun tadı kaçıran gereksiz kimine göre küfuür argo sayılacak derecede vidyolar paylaşanlara karşı tölerans sağlanmaması gerekmektedir gereğinin yapılmasını rica ediyoruz aksi taktirde @BaşkanOnline ekibininde ister istemez gerçek hayat siyaseti yaparak oyunun tamamen tadının kaçmasına ve birçok oyuncunun oyunu bırakıcak derecede sinirlenmesi ve oyundan soğuması muhtemeldir bu ciddi konu hakkında acilen gereken yapılmalıdır
Efendim hiçbir zaman burada gerçek hayat siyasetinde bulunmadim ancak örnekler verdim örnek vermek yasakmidir dediklerim gerçek değilmidir bunlar olan ve görülen şeyler şikayet ederek hicbir şey yapamazsiniz.