Darbeye hayır diyoruz istifa etmiyoruz (2 Kişi İçeride)

2. ABDÜLHAMİD

MAVİ VATAN PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Altın ok ve darbeci halk dediğin kişiler seçim üstüne seçim kazanan taraftır daha doğrusu en büyük ve sağlam ittifak üyesidir ve bu kadar seçim kazanan bir taraf askeri kalkışması yine bir halk ayaklanmasıdır.
Biz hep secimi kazan partiyiz sadece bikaç dönem geri çekildik bebelerde sevinsin diye😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
YIKILMAZ BU BÜTÜNLÜK BÖYLE DALAVEREYLE,
SEN RAHAT UYU ATAM MİLLETİN HEP SENİNLE,

BİZ ŞANLI BİR ECDADIN ŞANLI TORUNLARIYIZ,
SÖZ KONUSU VATANSA HİÇBİR KİMSEDEN KORKMAYIZ!

#DemokrasiİçinEVET
#KahrolsunDarbeciler

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hadi kardeşim hadi işine bak sana laf yetistirem başka kapıya
Sizin ile samimi değilim kardeşim kelimesi kullanıyorsunuz tahminimce sizden küçük değilimdir. İlk olarak sizin ile aynı fikre sahip olan başkanım da bebeler kelimesini kullandı. Ben bir soru sordum size sadece geri çekilmişsiniz ya karşımıza çıkardığını adaylar gözden çıkardığınız başkanlarmıydı hem de üyeleriniz haberi var mı boşuna emek verdikleri hem de boş oy attıklarından.

YUNUS EMRE KORKUT

GÖK TENGRİ BİZ MENEN ⚡BATUGA HAN ⚡
43. Dönem Oyun Başkanı
Sizin ile samimi değilim kardeşim kelimesi kullanıyorsunuz tahminimce sizden küçük değilimdir. İlk olarak sizin ile aynı fikre sahip olan başkanım da bebeler kelimesini kullandı. Ben bir soru sordum size sadece geri çekilmişsiniz ya karşımıza çıkardığını adaylar gözden çıkardığınız başkanlarmıydı hem de üyeleriniz haberi var mı boşuna emek verdikleri hem de boş oy attıklarından.
Kardeşim kelimesi saygı yi ifade eder ister yaşın büyük olsun ister küçük olsun diğer kişi beni ilgilendirmiyor burda konuşmak boşuna hadi yolun açık olsun bana bulaşma