Milletvekilleri göreve | Demokrasi için evet (5 Kişi İçeride)

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Beyefendi burada yetkilerinizden bahsetmiyoruz.
Hakkınızla Elde ettiğiniz makamın hakkını veremediğiniz için.

Halkımıza Hizmet ve Halkın Çıkarlarını Sağlayamadığınız İçin Böyle oluyor.
Beyefendi ben Sosyal hizmet anlayışını desteklemiyorum,ben sadece kendime hizmet ederim.Maaşlarda az zaten yetmiyor. Şehirler sekmesindeki özellikler güncellemeyle geldiği zaman ben o zaman şehire destekde bulunurum.22 kişiyi geçmem kendim için bi hizmettir.

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Beyefendi ben Sosyal hizmet anlayışını desteklemiyorum,ben sadece kendime hizmet ederim.Maaşlarda az zaten yetmiyor. Şehirler sekmesindeki özellikler güncellemeyle geldiği zaman ben o zaman şehire destekde bulunurum.22 kişiyi geçmem kendim için bi hizmettir.
Kendi hizmet anlayışınızı ve kalitenizi belli ettiniz tebrikler

Ordu göreve

A K S A Ç L I

🪖Hür General 🪖
Vatandaş
Sadece kendi partisine mi atama yaptı yoksa sırayla mı yapıldı atamalar.
Siz nasıl keyfi darbe yapıyorsanız bizde keyfi atama yapıyoruz.
Keyfi atama yapıyorsunuz evet adil bir Meclis başkanı istiyoruz 9 milletvekiliniz vardı seçimde şimdi kaç vekiliniz var açıklarmısınız?

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Sayın milletvekilleri sizin göreviniz ordumuza güvenmek ve sahip çıkmaktır.ordu hepimizin ordusudur. Bu sebeple başlıca görevimiz güven oylamasına HAYIR demek olacaktır.
Kadir Mirza
Bayburt Milletvekili
46. Dönem Belediye Başkanı Olduğum Yerde Darbeye Karşı Olmayı Öğrettiğim Halka Sizin Gibi Darbeci Bir Milletvekili Düştü Yazık

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Milletimizin huzurunu bozmak ve kendilerini eğlendirmek için yapılan bu darbe girişimini desteklemediğimizi tekrar belirterek, milletvekillerini referanduma çağırıyoruz. Demokrasi için EVET diyoruz.

Seçimle gelen, seçimle gidecek; başarısız olacaksınız.🤜🤛
Seçen biziz zaten sana ne oluyor