Darbe yönetimi en iyisini bilir.Darbe yapam ve halkın iradesini hiçe sayan siz ama çıkarcı ve makamcı olan biz mi oluyoruz ? Sorun o tutuk efendiye neden yapmaya çalışıyor o darbeyi madem çıkarcı ve makamcı değil kalkışma niye ?
Darbe yönetimi en iyisini bilir.Darbe yapam ve halkın iradesini hiçe sayan siz ama çıkarcı ve makamcı olan biz mi oluyoruz ? Sorun o tutuk efendiye neden yapmaya çalışıyor o darbeyi madem çıkarcı ve makamcı değil kalkışma niye ?
Korktum yoksun diye başkanım partinizden EVET diye oy kullananlar olmuş 🫣Burdayım
Tüh yaKorktum yoksun diye başkanım partinizden EVET diye oy kullananlar olmuş 🫣
Başkan önce atadığın 5 vekilin hesabını ver sen niye atadın o yedekleri ?Tüh ya
Yaptığım her atamanın hesabını vermek zorunda mıyım?Başkan önce atadığın 5 vekilin hesabını ver sen niye atadın o yedekleri ?
Evet vermek zorundasın başkan. O senin yetkinde değildi meclis başkanı atamamış ki, paneline düşmüş. Hesap sorman gerekiyordu neden atamadın diyeYaptığım her atamanın hesabını vermek zorunda mıyım?
Beyefendi ben Sosyal hizmet anlayışını desteklemiyorum,ben sadece kendime hizmet ederim.Maaşlarda az zaten yetmiyor. Şehirler sekmesindeki özellikler güncellemeyle geldiği zaman ben o zaman şehire destekde bulunurum.22 kişiyi geçmem kendim için bi hizmettir.Beyefendi burada yetkilerinizden bahsetmiyoruz.
Hakkınızla Elde ettiğiniz makamın hakkını veremediğiniz için.
Halkımıza Hizmet ve Halkın Çıkarlarını Sağlayamadığınız İçin Böyle oluyor.
Kendi hizmet anlayışınızı ve kalitenizi belli ettiniz tebriklerBeyefendi ben Sosyal hizmet anlayışını desteklemiyorum,ben sadece kendime hizmet ederim.Maaşlarda az zaten yetmiyor. Şehirler sekmesindeki özellikler güncellemeyle geldiği zaman ben o zaman şehire destekde bulunurum.22 kişiyi geçmem kendim için bi hizmettir.
ya heheAz kaldı bekleyin biraz o zaman görürsünüz siz cehennem ordusunu
Merak etme bitsin görürürüz. Birşeyi merak ediyorum eger ki, sizin güven oyu alacak sayınız yoksa niye kalkışıyorsunuz bu işe ? Bu arada Dirilişten EVET oyu veren vekiller de az değilya hehe
Seni ilgilendirirmi?Merak etme bitsin görürürüz. Birşeyi merak ediyorum eger ki, sizin güven oyu alacak sayınız yoksa niye kalkışıyorsunuz bu işe ? Bu arada Dirilişten EVET oyu veren vekiller de az değil
Keyfi atama yapıyorsunuz evet adil bir Meclis başkanı istiyoruz 9 milletvekiliniz vardı seçimde şimdi kaç vekiliniz var açıklarmısınız?Sadece kendi partisine mi atama yaptı yoksa sırayla mı yapıldı atamalar.
Siz nasıl keyfi darbe yapıyorsanız bizde keyfi atama yapıyoruz.
46. Dönem Belediye Başkanı Olduğum Yerde Darbeye Karşı Olmayı Öğrettiğim Halka Sizin Gibi Darbeci Bir Milletvekili Düştü YazıkSayın milletvekilleri sizin göreviniz ordumuza güvenmek ve sahip çıkmaktır.ordu hepimizin ordusudur. Bu sebeple başlıca görevimiz güven oylamasına HAYIR demek olacaktır.
Kadir Mirza
Bayburt Milletvekili
Seçen biziz zaten sana ne oluyorMilletimizin huzurunu bozmak ve kendilerini eğlendirmek için yapılan bu darbe girişimini desteklemediğimizi tekrar belirterek, milletvekillerini referanduma çağırıyoruz. Demokrasi için EVET diyoruz.
Seçimle gelen, seçimle gidecek; başarısız olacaksınız.
Tabii ki, ilgilendirir. Nasıl ilgilendirmesin ? Siz bir taraf biz bir taraf. Senden benim tarafıma ıy kullanan beni neden ilgilendirmesin ?Seni ilgilendirirmi?
Birazdan dolar buralarBitmesine 22 dakika kaldı bir Allah'ın kulu aktif değil?
Az kaldı heyecan doruktaBirazdan dolar buralar