Yasin Kartal kullanıcı adlı vekilin vekilliği düşmeli! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
15:32 den beri sevgili yönetimden bir sonuç bekledim gelmeyince toplum huzurunda talebimi hatırlatmak istedim sayın başkan.
Ayrıca darbeciler başarılı olamasında mevzu koltuk değil o konuda takdir yönetimimizin. Tek hatasında daha önce kaş meclis başkanı görevden aldılar araştırıyorum 😉
Anladım 😃

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sevgili Oyun Online halkı
Yasin Kartal isimli vekilimizin 05.08.2024 00.00.08 tarihinde 72 saat oyuna giriş yapmaması gerekçesiyle Altın Ok partisinden düşürüldüğü fakat Wiki de bir milletvekilinin 72 saat üzerinde oyuna girmezse vekilliğinin düşürüleceği açıkça belirtilmesine rağmen 72 saat geçtikten birkaç saat sonra çevrimiçi olması kaynaklı oyun yönetimi tarafından tespit edilemeyecek milletvekilliği sonlandırılmamıştır. Bu durum Meclis Başkanı olarak tarafımca 05.08.2024 t16:18:2 da oyun içi destekten sözlü olarak buna rağmen işlem yapılmaması dolayısıyla 07.08.2024 15:32 sularında Oyun Instagram hesabından kanıt SS'leri ile yönetime iletilmiştir. İddialarımın araştırılması ve doğruluğu halinde oyuncunun vekillik görevinden alınması tarafımca talep edilmiştir.Oyun yönetimi ilgili oyuncunun inceleneceğini belirtmiştir.
Tüm Kamuoyunun Bilgisi ve Takdirlerine

@BaşkanOnline
Bu durumları senden önce yönetime biz çok dile getirdik.
Saat dilimi farkı yüzünden oyunda böyle gözüküyor ama saati tamamlanmıyor.
Zaten 72 saat olsa görevinden de alınır.
Yanlış mıyım sayın @BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...