Yasin Kartal kullanıcı adlı vekilin vekilliği düşmeli! (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Konuşma sen, hani sen medya değilmiydin. Bskıyorumda birilerini tarflı olarak savunuyorsun . Yandaş medyacılık yapıyorsun
Ben şuan şahsım adına kouşuyorum siz medya diyorsunuz. Hem darbenin karşıtı olduğun zaman ne tarafta olduğun bellidir

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Konunun daha da skandal tarafı bu vekil bir de referandum da oy kullandı. Oyunun geçersiz sayılmasını talep ediyoruz.
@BaşkanOnline
Onu loglar belirler.
Loglarda 72 saati doldurmayınva makamdan düşürmez.

Parti ile makam logu aynı saat değildir ki düşmemiştir.

Hatta bazen partiden 72 saatten daha erken sürede de düşebiliyor, sistem hatasından dolayı.

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Önce yönetimi , Oyun Başkanının aldığı kararı açıklasın ondan sonrasına bakarız , şuan öncelik Oyun Başkanın Meclis Başkanını görevden alması duyuru atıldı ve şunu da ekliyorum bunca saattir bunu paylaşmadın , bunu sana acaba kim söylettirdi orası aklımı karıştırıyor 😃
20240808_004213.jpgSence yönetim bu ultimatoma nasıl cevap verecek? 🤭

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Önce yönetimi , Oyun Başkanının aldığı kararı açıklasın ondan sonrasına bakarız , şuan öncelik Oyun Başkanın Meclis Başkanını görevden alması duyuru atıldı ve şunu da ekliyorum bunca saattir bunu paylaşmadın , bunu sana acaba kim söylettirdi orası aklımı karıştırıyor 😃
15:32 den beri sevgili yönetimden bir sonuç bekledim gelmeyince toplum huzurunda talebimi hatırlatmak istedim sayın başkan.
Ayrıca darbeciler başarılı olamasında mevzu koltuk değil o konuda takdir yönetimimizin. Tek hatasında daha önce kaş meclis başkanı görevden aldılar araştırıyorum 😉

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
15:32 den beri sevgili yönetimden bir sonuç bekledim gelmeyince toplum huzurunda talebimi hatırlatmak istedim sayın başkan.
Ayrıca darbeciler başarılı olamasında mevzu koltuk değil o konuda takdir yönetimimizin. Tek hatasında daha önce kaş meclis başkanı görevden aldılar araştırıyorum 😉

Kimlere kimlere neler oldu bir bilsen 😀

Ama hiçbirinin başına senin başına gelecekler kadar birşeyler gelmedi 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...