Yandaş medyacılık değil halk medyacılığı demokrasi yanlısı medyacılıktır oYandaş medyacılık yaparsan karışılır.
Yandaş medyacılık değil halk medyacılığı demokrasi yanlısı medyacılıktır oYandaş medyacılık yaparsan karışılır.
Konuşma Medyacılık böyle olmaz. Sen taraflı medyasın. Basın açıklaması yaparken bile taraflısın.Yandaş medyacılık değil halk medyacılığı demokrasi yanlısı medyacılıktır o
Darbeye her zaman karşıyım. Asil türktendim darbe yapacağını öğrenince ayrıldımKonuşma Medyacılık böyle olmaz. Sen taraflı medyasın. Basın açıklaması yaparken bile taraflısın.
Bi isteğimi kabul etde göstericemNolmuş dc ye
Bence prim yapmak için ayrıldın.Darbeye her zaman karşıyım. Asil türktendim darbe yapacağını öğrenince ayrıldım
Ne göstericenBi isteğimi kabul etde göstericem
Prim yapmak isteseydim darbe yanlısı yayıncı olur daha çok prim kasardım. Hazmedin bunu halk size karşıBence prim yapmak için ayrıldın.
Kim bize karşı çıktıysa, sonu hüsranla bitti.Prim yapmak isteseydim darbe yanlısı yayıncı olur daha çok prim kasardım. Hazmedin bunu halk size karşı
Karşı çıkıyorum Darbeye HayırKim bize karşı çıktıysa, sonu hüsranla bitti.
Sen bilirsin. Primci yandaş medyaKarşı çıkıyorum Darbeye Hayır
Halkçı Demokrat Medya diyecektiniz herhalde makam peşinde koşan darbecilerSen bilirsin. Primci yandaş medya
Bundan sonra en büyük destekçin bnm tebrik ederim siziKarşı çıkıyorum Darbeye Hayır
Teşekkürler geri adım atmadık atmayızBundan sonra en büyük destekçin bnm tebrik ederim sizi
Halkcı olsaydın az once meclis başkanının ğesınde kosup onu savunmazdın. .Halkçı Demokrat Medya diyecektiniz herhalde makam peşinde koşan darbeciler
Halk dediğin darbe karşıtı olur bende öyleyimHalkcı olsaydın az once meclis başkanının ğesınde kosup onu savunmazdın. .
Haklı savun
Halktan yana haberler yap
Sen mb peşinde kosuyorsun. Bir çıkarın mı var yoksaHalk dediğin darbe karşıtı olur bende öyleyim
Parti üyesi olmayan oyuna zar zor giren ve medyası olan ben meclis başkanından ne çıkarı olabilir?Sen mb peşinde kosuyorsun. Bir çıkarın mı var yoksa
Halkı düşünüyor senin gibi makam için ajanlık yapmıyorSen mb peşinde kosuyorsun. Bir çıkarın mı var yoksa
Konuşuyor işteParti üyesi olmayan oyuna zar zor giren ve medyası olan ben meclis başkanından ne çıkarı olabilir?
Sen sus konuşmaHalkı düşünüyor senin gibi makam için ajanlık yapmıyor