Çıkarsız iş yapmazsınız sizParti üyesi olmayan oyuna zar zor giren ve medyası olan ben meclis başkanından ne çıkarı olabilir?
Çıkarsız iş yapmazsınız sizParti üyesi olmayan oyuna zar zor giren ve medyası olan ben meclis başkanından ne çıkarı olabilir?
Herhalde alındınız be teklif ettiler sana ajanlık için abilerinSen sus konuşma
Ya bir gidin tek başıma ne çıkarım olacak milletvekili mi yapacak beni? Onu herhangi bir partiye giripte yapabilirimÇıkarsız iş yapmazsınız siz
Zor o iş.Ya bir gidin tek başıma ne çıkarım olacak milletvekili mi yapacak beni? Onu herhangi bir partiye giripte yapabilirim
Bir çıkarım yok iftira atmayı kesZor o iş.
Bir sorun mu var buyrun?@busr nerdesin
busrayi etiketlemişim sen büşramısın kardeşim ?Bir sorun mu var buyrun?
Konu benim konum ayrıca bir kere daha böyle birşey oldu o yüzden dedimbusrayi etiketlemişim sen büşramısın kardeşim ?
Konu senin konun etiketlenen kişi sen değilsin başkasıKonu benim konum ayrıca bir kere daha böyle birşey oldu o yüzden dedim
Sen büşramısın. Sana neBir sorun mu var buyrun?
Dahasını okumadınız herhalde darbeci bey?Konu senin konun etiketlenen kişi sen değilsin başkası
Hayır sen nasıl medyasın herkesın peşinde kosup herkesı savunuyorsunBir sorun mu var buyrun?
Sen avukat mısın sanane?Sen büşramısın. Sana ne
Savundum sanki sen iyi misin arkadaşım?Hayır sen nasıl medyasın herkesın peşinde kosup herkesı savunuyorsun
yahu yine seni ilgilendirmez ben baskasiyla muhattab olmak istemişim bir kere daha olması benim ne kadar umrumda sence?Dahasını okumadınız herhalde darbeci bey?
Birdaha olmasın diye uyarmak istedik umrunuz benim umrumda değil konuşmak istiyorsanız özelden yazabilirsinizyahu yine seni ilgilendirmez ben baskasiyla muhattab olmak istemişim bir kere daha olması benim ne kadar umrumda sence?
İyide busra yı etıketlemıs sen nıye yazıon. Burdan anlasılıyor kı.Savundum sanki sen iyi misin arkadaşım?
Sanamı soracağım hangi konuya ne yazacağımı?Birdaha olmasın diye uyarmak istedik umrunuz benim umrumda değil konuşmak istiyorsanız özelden yazabilirsiniz
Sanane ki.istediği yerden yazabilirBirdaha olmasın diye uyarmak istedik umrunuz benim umrumda değil konuşmak istiyorsanız özelden yazabilirsiniz