Benim konumda başka birini olaya dahil ediyorsunuzSanamı soracağım hangi konuya ne yazacağımı?
Benim konumda başka birini olaya dahil ediyorsunuzSanamı soracağım hangi konuya ne yazacağımı?
EderBenim konumda başka birini olaya dahil ediyorsunuz
Sanane ki ben sna mı söyledimSanane ki.istediği yerden yazabilir
Konuşma susSanane ki ben sna mı söyledim
Sen kimsin yazdığı mesajların hepsine karışıyorsun
Kes ve bana karışmaKonuşma sus
Senin konunun olmasıda beni ilgilendirmez malesef istediğim konuya istediğim şeyi yazarım Hamza bilalin konusuna yazamazsın diye bir kural varda bizmi bilmiyoruz?Benim konumda başka birini olaya dahil ediyorsunuz
Hamza bey gelipte burada taraflı habercilik yapmanız polim değilse nedir haberciliğin esası objektifliktir ancak sizden bu beklenemez!Ne polimi? Olanı yazıyoruz biz
Ben biriyle tartışırken büşra başkan gelip olaya müdahale etti tekrarlanmasın diye yazdım oldu mu?Senin konunun olmasıda beni ilgilendirmez malesef istediğim konuya istediğim şeyi yazarım Hamza bilalin konusuna yazamazsın diye bir kural varda bizmi bilmiyoruz?
Konu darbe siz benden objektiflik bekliyorsunuz?Hamza bey gelipte burada taraflı habercilik yapmanız polim değilse nedir haberciliğin esası objektifliktir ancak sizden bu beklenemez!
Karışırum ben cunkü sen prim peşinde kosuyorsun. Yandaş medyasınKes ve bana karışma
Tabikide öyle olacak siz habercisiniz taraflı olmak istiyorsanız haber işini bırakınKonu darbe siz benden objektiflik bekliyorsunuz?
Sen bi sussana darbeci herifKarışırum ben cunkü sen prim peşinde kosuyorsun. Yandaş medyasın
1. si tekrarladım varsayalım kardeşim napıcaksın? büsranın koyduğu kuralamı uymak zorundayım ben?Ben biriyle tartışırken büşra başkan gelip olaya müdahale etti tekrarlanmasın diye yazdım oldu mu?
Darbe de darbe karşıtı yayın yapamayacaksaak ve dışardan biri müdahale edecekse özgürlükten ve iradeden bahsedemezsinizTabikide öyle olacak siz habercisiniz taraflı olmak istiyorsanız haber işini bırakın
Oyuncu isminiz nedir medya beySen bi sussana darbeci herif
Ve şuan daha da kanaat getirdim yandal medya ve prim peşinde oldugunaSen bi sussana darbeci herif
anlamıyorsasnız anlatmak zorunda değilim bb1. si tekrarladım varsayalım kardeşim napıcaksın? büsranın koyduğu kuralamı uymak zorundayım ben?
2. oyun yönetimin böyle bir kuralı yok
3. sü istediğim şeyi yazmakta serbestim hakaret olmadığı sürece
gitanlamıyorsasnız anlatmak zorunda değilim bb