Önce kendinize bir bakın her konuda birine sataşıyorsunuz primcilerVe şuan daha da kanaat getirdim yandal medya ve prim peşinde olduguna
Önce kendinize bir bakın her konuda birine sataşıyorsunuz primcilerVe şuan daha da kanaat getirdim yandal medya ve prim peşinde olduguna
Sanane kiBen biriyle tartışırken büşra başkan gelip olaya müdahale etti tekrarlanmasın diye yazdım oldu mu?
Beyefendi siz haberinizi şunun taraflı olmayın haberciliğin temel esası objektifliktir bunu anlatıyorum her işin bir iş tüzüğü vardır haberciliğinde budurDarbe de darbe karşıtı yayın yapamayacaksaak ve dışardan biri müdahale edecekse özgürlükten ve iradeden bahsedemezsiniz
Yoo burdayım ben ama sen benimle ilgilenme
Konuşma kendını medya sanan,ama aslında prim ve çıkar peşinde olan hamzaÖnce kendinize bir bakın her konuda birine sataşıyorsunuz primciler
15 Temmuzda darbe karşıtı yayın yapılıyorduBeyefendi siz haberinizi şunun taraflı olmayın haberciliğin temel esası objektifliktir bunu anlatıyorum her işin bir iş tüzüğü vardır haberciliğinde budur
yo istediğimi yazarım varmı başka bir soru?Yoo burdayım ben ama sen benimle ilgilenme
Amacı haber değilki. YandaşlıkBeyefendi siz haberinizi şunun taraflı olmayın haberciliğin temel esası objektifliktir bunu anlatıyorum her işin bir iş tüzüğü vardır haberciliğinde budur
Ajan kes sesini çok kaşınmaKonuşma kendını medya sanan,ama aslında prim ve çıkar peşinde olan hamza
Sence gerçek siyasettemiyiz?15 Temmuzda darbe karşıtı yayın yapılıyordu
Hayır darbe karşıtı yayın yapılmıyodu olanlar anlatılıyordu15 Temmuzda darbe karşıtı yayın yapılıyordu
Sizi amacınız makam sahibi olmak bana yandaş diyorsunuz shshshshAmacı haber değilki. Yandaşlık
Ajan oldugumu kim söyledi. Ve ajansam sanane. Sen medya değilmiydin. Benm ajanlıgımı konusmak sana mı kaldıAjan kes sesini çok kaşınma
1. Medya kurarken size sormadım ilerlerken sormak zorunda değilimSence gerçek siyasettemiyiz?
2. si Gerçek hayatta darbe yapıldığı zaman nerde gördün referandumu?
Susma susturma bu ordu arkanda @ata41Ajan kes sesini çok kaşınma
Sizi o zamana fırlatmak lazımHayır darbe karşıtı yayın yapılmıyodu olanlar anlatılıyordu
Gel birlikte gidelimSizi o zamana fırlatmak lazım
Soruma cevap alamadım hala sana 5 puan verdim1. Medya kurarken size sormadım ilerlerken sormak zorunda değilim
2. Oyunda darbe olursa başarısızlık nasıl belirlenir
Ordu kışlayaSusma susturma bu ordu arkanda @ata41
Kaşınırsam nabarsınAjan kes sesini çok kaşınma