Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (1 Kişi İçeride)

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Reklamcılığı siz daha iyi yaparsınız , sallar sallar köşeye çekilir sonra da ben naptım ki ? Der susarsınız 😃 Meclis Bakanı önce çeşmedeki yazlıkları anlatsın , akrabalarına verdiği aylık maaşları açıklasın 😃😃😃
Bunların karşısında asker değil halk durur haddinizi aşmayın bence

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Orduda kim varse hepsini alalım arkadaşlar
Milletin iradesine göz dikenlerin sonunu gördük!

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Çok döneksin bu kadar dönme ve biraz da vefa ve öngörü. Neden öngörü biliyo musun? Yalnız kaldığında yine bu kapıyı çalabilirsin.
Vefa mı? 🤣🤣🤣kime vefa? Neye vefa? Bunu git o malum şahısa söyle. Benim dönek olmadığımı en iyi sen biliyorsun, birilerinin gazına gelipte boş boş konuşma. O kapı çok değişmiş çok bozulmuş. Sana da yazıklar olsun başka birşey demiyorum sana

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Vefa mı? 🤣🤣🤣kime vefa? Neye vefa? Bunu git o malum şahısa söyle. Benim dönek olmadığımı en iyi sen biliyorsun, birilerinin gazına gelipte boş boş konuşma. O kapı çok değişmiş çok bozulmuş. Sana da yazıklar olsun başka birşey demiyorum sana
Döneksin maalesef. Gittiğin hiç bi yerde barınamıyorsun . Yakında Denli’nin yanına bile gidebilirsin yani o derece.

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Bozulan sensin bir tane makam bir tane bakanlık alınmadı çok boş konuşuyorsun, kuru sıkı

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Döneksin maalesef. Gittiğin hiç bi yerde barınamıyorsun . Yakında Denli’nin yanına bile gidebilirsin yani o derece
Barınamıyorum değil barınmıyorum Neden acaba hiç sordunuz mu bunu kendinize. Sana gerçekten yazıklar olsun. Şu laflarından sonra sen başta olmak üzere yükselen denen o çöp yuvası benim için bitmiştir

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Barınamıyorum değil barınmıyorum Neden acaba hiç sordunuz mu bunu kendinize. Sana gerçekten yazıklar olsun. Şu laflarından sonra sen başta olmak üzere yükselen denen o çöp yuvası benim için bitmiştir
Sürekli kavga çıkardığın için barınamıyorsun. Bunu seni tanıyan herkes biliyor mesut. Yükselen çöp yuvası mı😂 arkadaş senin çöp yuvası dediğin yer evvelden beri aynı kişilerle yönetiliyor herkes biribine sadık. Sen nerdesin ki zaten bitecek senin için :))

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sürekli kavga çıkardığın için barınamıyorsun. Bunu seni tanıyan herkes biliyor mesut. Yükselen çöp yuvası mı😂 arkadaş senin çöp yuvası dediğin yer evvelden beri aynı kişilerle yönetiliyor herkes biribine sadık. Sen nerdesin ki zaten bitecek senin için :))
O bi zamanlar altın okun da gölgesi altındaydı. Bunun gibiler ekmek yediği yere ihanet etmeyi severler. Normal karşılamak lazım

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
O bi zamanlar altın okun da gölgesi altındaydı. Bunun gibiler ekmek yediği yere ihanet etmeyi severler. Normal karşılamak lazım
Sen ne anlatıyosun? Kim beni gölgesi altına almış? Çıksın söylesin ben-biz aldık diye! Sen beni kendinle karıştırdın galiba. Zamanın da bu oyunda var olabilmek için ne taklalar attığını kimlere yanladığını iyi biliyoruz. Şu oyunda laf yapacak en son kişilerden birisin sen. Fazla çene yapma işine bak haydi

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Sen ne anlatıyosun? Kim beni gölgesi altına almış? Çıksın söylesin ben-biz aldık diye! Sen beni kendinle karıştırdın galiba. Zamanın da bu oyunda var olabilmek için ne taklalar attığını kimlere yanladığını iyi biliyoruz. Şu oyunda laf yapacak en son kişilerden birisin sen. Fazla çene yapma işine bak haydi
Ha zamanın da haklı olduğumu görüp arkamda durdular sağolsunlar. Sizin gibi boş beleş insanlar benim yüzümden adamların başına sarmasın diye çıktım partiden gittim. Oyunu bıraktım zaten o dönem. Şimdi ortada bir senaryo var ve ben darbe karşıtıyım diye ihanet mi etmiş oluyorum 😃 çok boşsun efe çoook boş. Emrullah abinizden sonra bi dağıttınız siz.