Ya ben seni çalışıyormuş gibi yaparken hiç ellemedim ki. Sen artık devriksin diye yazıyorum böyle.Şst sessiz ol Meclis Başkanını işinden alıkoyma sonra oyun başkanın habire Ulti atıyor.
Ya ben seni çalışıyormuş gibi yaparken hiç ellemedim ki. Sen artık devriksin diye yazıyorum böyle.Şst sessiz ol Meclis Başkanını işinden alıkoyma sonra oyun başkanın habire Ulti atıyor.
Tehdit imdaaat yönetiiimBi isteğimi kabul etde göstericem
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Siz milletin istikbalini ve demokrasiye asker postali ile ayar vermeye kalkacaksiniz sonrada tutup tarafsız ol diyeceksinizTabikide öyle olacak siz habercisiniz taraflı olmak istiyorsanız haber işini bırakın
Büşra yok ben varım buyur?@busr nerdesin
Busra mısın??Büşra yok ben varım buyur?
Sanane kardeşim niye sana düşmeyen şeylere karışıyorsunSen
Busra mısın??
Neden busra yazılınca herkes onun adına konusyor. Busra konusmayı bılmıyor mu.
Sen niye karışıyorsun. Asıl sananeSanane kardeşim niye sana düşmeyen şeylere karışıyorsun
orayıdamı batıracan ivep gibiBüşra yok ben varım buyur?
İvepimi batırmışım yanlış adrestesin kardeşorayıdamı batıracan ivep gibi
Senin yanlış strateji ve teorilerin, oyun bilmemezliğin. Arkadan iş çevirmelerinin sonucu bu zatenİvepimi batırmışım yanlış adrestesin kardeş
Sizin demokrasi ve hukuk teraziniz şaştıysa ordunun bunu düzeltme yetkisi vardır efendiSöz konusu vatansa gerisi teferruattır. Siz milletin istikbalini ve demokrasiye asker postali ile ayar vermeye kalkacaksiniz sonrada tutup tarafsız ol diyeceksiniz
Beyefendi sine i millete dönün yüzünüzü darbeye geçit vermeyecek bu millet
İvep bitmişti zaten Alin başkanın bi suçu yoktu o sadece resmiyete döktüSenin yanlış strateji ve teorilerin, oyun bilmemezliğin. Arkadan iş çevirmelerinin sonucu bu zaten
Ahajaja ordunun hukuk terazi hakkı olanların elinden makamlarını gasp edip kendi yandaşlarına vermek mi?Sizin demokrasi ve hukuk teraziniz şaştıysa ordunun bunu düzeltme yetkisi vardır efendi
Hayır Teraziyi dengelemekAhajaja ordunun hukuk terazi hakkı olanların elinden makamlarını gasp edip kendi yandaşlarına vermek mi?
OkHayır Teraziyi dengelemek
Ii sn nbr
ii bnIi sn nbr
Etiketlediğim kişi hariç herkes geldi vay arkadaşBüşra yok ben varım buyur?
Başka birini etiketle, belki busra yazar. Ters orantı ile çalısıyor olabılırler. Kripto merkezi hesabıEtiketlediğim kişi hariç herkes geldi vay arkadaş
xnwksnqnsknqwndndBaşka birini etiketle, belki busra yazar. Ters orantı ile çalısıyor olabılırler. Kripto merkezi hesabı